Aysegulcgl Kızlar 34. Haftamdayım bebeğim hala dönmedi sizce dönmesi için ne yapmalıyım kanala girmesi için suyum az olduğundan doktor 36 da doğum diyor bebek dönmezse sezeryan olacak
kadifemsii Aysegulcgl internetten araştırın bazı egzersizler var ama bu daha çok bebekle alakalı bir durum kararını o minik veriyor 🤷♀️🌸
Gull_94 Aysegulcgl donmesı ıcın ınt de bazı hareketler var gormustum doktorunza sorup onaylarsa zorlamadan yaparsınız kanal konusuda degısır benım ıkı cocugumda dogum sancılarımla kanala yerlestı😇
Elif8888 Aysegulcgl benimde makat gelişti gebe okulunda anlattılar napmam gerektiğini 1 hafta sonra kontrole gittim baş geliş olmş bile Karnınızın alt tarafına ışık tutun ışığa dönüyomş eşiniz alttan konuşsun sese dönüyormuş
Haticeozensen Kanalı bilmiyorum ama 35. Haftada gittiğimde dönmüş demişlerdi her gün akşamları yürüyüş yapıyodum yavaş ve kısa mesafelerde şimdi 37yim 😊
Alyaesmaa Aysegulcgl Doktorum bol su içip soluna yat dedi benimki öyle döndü ama kanala girmiyor çatım yukardaymış