Bsr2222 Kivircikk detaylı ultrsona kesinlikle peritanoloğa çıkın derim çünkü daha güzel daha kapsamlı bakılıyor ben mega medipole gittim 750 ye ama peritanolog olup daha uyguna yapanda vardır mutlaka ben bu şekilde yaptığım için 3lü ve 4 lü tarama yaptırmadım
Bsr2222 Bende medipol esenler yardımcı doçent emine zeynep hanıma gidiyorum kesinlikle çok tatlı bi doktor muayenesi 195 sgklı annelik hakkı var otomatik giryor devreye zaten nstye de 60 verdim en son zorunlu sezaryenide 4100 müş en son duyduğuma göre
Bsr-byrk -Asalet- özel reyap hastanesi Dr Mete Kürşat KOÇ. 2000 TL normal 2500 TL sezaryen. İlgisi, bilgisi, yönetimi harika bir doktor
Kivircikk Asel3434 ay bide ben kendi hastanem 390 istiyor diye çok diyordum kaç gündür uygun bulamadık 500 asaga yok yaa niye bu kadar pahalı diğer hastaneler yazık günah valaha
Asel3434 Kivircikk valla 750demislerdi kredi kartı olunca 800 dediler verdik cunku istanbul ’da devlet hastalareonde randevu bulmak sıra bulmak çok zor
Kivircikk Asel3434 aynen çok çok pahalı 390 yaptık biz gitigim hastanede çok şükür bı sıkıntı çıkmadı 🙏
Kivircikk -Asalet- özel asya hastanesine gidiyorum normal doğuma 2200 dediler sezeryana ise 3000 çok da memnunum