Dilarasutoprak41 Kızlar 28.haftaya girdim bu zamana kadar böyle birşey yoktu ama makat bölgemde ağrı var öyle çok dayanılmıcak bir ağrı acı değil ama yatarken otururken canım acıyor sizce neden olabilir aranızda bu durumu yaşayan var mı 🥺🥺
Kelebekkannesi Dilarasutoprak41 kabızlık varsa basür olmuştur büyük ihtimalle doktorum bana merhem vermişti ara ara tekrar çıkıyor ve ben tekrar kullanıyorum geçiyor
kadifemsii Dilarasutoprak41 hiç bilmiyorum ben hiçbirşey yapmamıştım 🙈 doğumdan sonra geçti ama çok kişi sıcak yada ılık suda otur biraz demişti de üşenmiştim yapmamıştım
Burcu_NFUE kadifemsii üşenmesenizde yapmayın düşüklere sebep oluyor yada erken doğuma yani bebek kayıplarına sebep oluyor sıcak Suya sakın ama sakın oturmayın gebeler için değil o uygulama
kadifemsii Dilarasutoprak41 yok canım sorun olmuyor kimisini rahatsız ediyor lavaboya gitmek oturmak yatmak gibi çok ağrılı olursa doktoruna söyle ilaç yada krem falan verir bende ağrı yapmamıştı bu yüzden ben ciddiye almadım
kadifemsii Dilarasutoprak41 doktora sorulacak çok soru var ve hepsi de unutuluyor küçük bi not defterine yazın bence 🌸 geçmiş olsun iyi geceler