Selinzer Merhaba Bayanlar.. 9 haftalık hamileyim.ve sabahları yataktan kalkmadan önce sürekli geriniyorum karnım kasiliyor bu yüzden.. ve bu gerinmeyi 2-3 defa yaşıyorum kalkana kadar bebeğe bir zararı olurmu sizce.. Merak ettim🤔
Esra___ Selinzer o haftalarda ben de öyleydim sonra da korkuyordum bişey olur mu diye hep sormayı unuttum doktora şuan 23 haftalığız bi sıkıntı yaratmadı bende 😊
SevDin Selinzer ilk haftalar banada oluyor du yarım gerilin o zaman kasılma olmuyor şöyle bacaklarınızı kırar şekilde kendinize çekip üst tarafınızı gerin sonrada sadece bacaklarınızı gerin 😉
Deletedmom18 Selinzer bende o haftalarda öyleydim istemsiz şekilde geriniyordum geçti ama ilerleyen zamanlarda canım
TugcEsila Selinzer 35+5 haftaligim gerinmeden cikamiyorm resmen yataktan hamile kalmadan oncede oyleydi hamileyken ne kadar gerinebilirsem iste bacagimi uzatip germeye calisiyorum kaslarima kramo giriyor pisman oluyorum tarifsiz aci yinede pes edemyrm 🙈☺ baslarda sormustum doktoruma geriniyorm sıknti olurmu diye hayr demisti ama simdilerde hic sormadm iyiyz cok sukur :))
Dilraaa Benimde o haftalar çok oluyordu gerilme olayım doktorum kalsiyum eksikliği demişti ileriki haftalarda geçiyor bu istek 😇 ilk haftalarda kime sorduysam yaşamış.
Selinzer Dilraaa aaa çok ilginç bir tespit cikmis..normalde hiç gerilmem sağdan sola dönerken geriniyorum deli gibi😊😊 aman bebeğe zararı olmasında ondan korktum Çok teşekkür ederim bilgi icin
ardengunes Bend3 aynı senin gibiyim canım istemsizce geriliyodum kramp giriyo du ve sakıncalı gerçekten ayaklarını karnına çekerek gerilmeye çalış öyle bişey olmuyo