ZeynoBati [bilinmeyen] Allah'ın mucizesi ben kendimi çok da kıza alıştırmayayım mı o zaman kıyafet bile aldık bugün ilk kez🙂
Kubra18 Ftmkya canim bazen korfn araya qriyor bilinmyr we ilk zamnlr kizlrdda bi sure ciknti oluyrms ama ilk oqlumda 13. Hftda oqrenmsdim bu 2. Hamillm anca 21. Haftmda detyliyla netlesdi
Esradygn Kubra18 42 benimde sol uterde direnç artisi var ama biz daha çok kucuguz 21 haftaligiz. Allah yardımcınız olsun herşey iyi olur insallah
Aliirem Ftmkya evet oyle oldu size de mi oyle dediler bakalım bır ay sonra tekrar gıdecegız ozaman kesın ve net konuscakmıs bı zahmet
Tyk53 Annesed 11 yada 12 idi özelde renkli ultrasonla kız dediler sonra 15.haftda pipisi oldgnu ögrendmm😁
Asmin27 Annesed ben 23.haftada öğrendim kız olduğunu o zamana kadar hiç göstermedi doktorumda tahmin üzeri bişey demedi takdir ettim bu durumunu emin olmadan söylemedi
LaleDeniz Annesed hadi hayırlısı canım 😊 bizimde 12 haftalıkken kemik yapıısı kıza benziyor dedi dhaa sınra 16.haftada %90 kız dedi 18.haftada yine kız dedi bakalım şuan 20+5 haftalığız 2hafta sınra gidicem hemde detaylı ultrasyon var bakalım değişiklik olucakmı 😊😂💕
Sebla55 Banada 12.haftada kız dedi doktor 16da baska doktor erkek dedı bende kesınmı aılelere falan ona göre söyleyım dedım oda yüzde doksan erkek söyle dedı ınsallah degısmez bı ıkı mavı bıse aldım bile ☺☺