busraaklnc kendim böyle bişey yapamam ama çok hoşuma gitti şarkıyı da ilk defa duydum çok güzelmiiş 🥲🥰
Taze1anne busraaklnc bende az önce gördüm bunu bir kaç defa izledim. İmrendim valla ya çok güzel şarkısı vs. Benim de yapasım geldi 🤭
Belacivciv busraaklnc Ben hiç sevmiyorum bu tarz şeyleri ya bana doğal gelmiyor hiç 😅 Ama seven, hoşuna giden yapsın tabii
Mrs-Turkk Kendimi bu halde düşünemiyorum bayılırım heraldee Allahımm sağlıklaaa kavuşalımm kızçemeee🥰 harikaa bir videoo
SutlacimiYedimmiBen Planli sezeryan olursa neden olmasinki birde normal dogururken yapsinlar bakim yapabiliyorlar mi😁
Zeynep9120 busraaklnc ben şaftım kayık giderim kmse cekmesn beni o an 🤣 videodaki kadında kirpiklere kadar takmış maşallahh😂
busraaklnc Zeynep9120 bana göre zor bence o kadın gibi olmak ya bilmiyorum 😂 ne güzel akışına bırakmış ama kendisi prensesler gibi
AnnelikHayali Kadındaki takma/İpek kirpiklerden ve protez tırnaklardan videonun güzelliğine odaklamamadım. 😁ben kendi doğumumda paçoz gibiydim de.🙈😃çok hoş bir anı olarak kalacak onlar için. Güzel düşünülmüş.