Duygu- Tetanoz aşısı oldum kızlar 2 gündür çok ağrıyor sizce ne zaman geçer. Olanlarında çok ağrınız oldumu benim kolum kalkmıyor
bebisim-_00 Duygu- Ben son zamanlarımdsyim canım ama atlattım bende evet ağrı yapıyor bikac güne geçer merak etme ağrı yapması normal
Fulyay45 Duygu- 3 gün sürdü benim ağrısı üstüne dokumamıştım bugün ikinci aşıyı oldum henüz bi acısı yok ama ilkinde de ertesi gün başlamıştı ağrısı çok uzun sürmüyor yani
Eda-5807 Duygu- benimde oldu 2 aşıdada hem kolum agrıdı yatamadım üstüne hemde bır gün sonra aksama kadar yattaktan çıkmadım halsizlık oldu ağrıyan yere buz koydum hafıflettı bıraz
Yagmurgel2020 Duygu- ahhh hemde nasıl ilk aşı da çok ağrıdı 3 gün kolum kalkmadı evde kimse yokken üstümü bile değiştiremedim araba süremedim ama ikincisini sağ koldan yaptırdım hiç ağrı galan olmadı biraz sızladı iki gün ama hissetmedim bile
Duygu6 İlk olduğumda kolumda çok agrısı olmustu. Bugun 2. Dozu oldum miğde bulantısı ve ishal oldu bide halsizlik. Umarım yarın da kolum ağrımaya başlamaz
Mrvmndl Duygu- buzu koluma tutarak biraz hafifletebilmiştim tavsiye ederim . Onun dışında hiçbirşey geçirmedi .
esraoyku17 Ben de oldum bugün 3. Günüm ve 3. Tetenos aşım . Felaket ağrı var ve geçmiyor bana ağrısı iğne koluma değer değmez başladı . Kadının eli de taş gibiydi zaten 🤦♀️ Doz olmayı düşünmüyorum her birinde 10 gün çektim
Lavantakokusu Bende dün oldum bugün ağrısı başladı. Uyuyamıyorum ağrısından sanki biri yumruk atmış gibi koluma. Çekeceğiz birkaç gün sanırım 😭
DemetF Duygu- benim de ilk 2 gun agirdi kolum boynumdan basliyodu agri ates de yapmisti 16 sinda oldum hala uzerine yatinca agriyor