Gamzekaya14 Sultan3455 benimki en başından beri hep doğum pozisyonunda inşallah böyle devam eder son 30 gün 35.haftamdayim 😀
Mk34 Bende 27 deyim bebeğimin aşagıya baş gelişe döndüğünü hissediyorum doktoruma gitmeme daha var ama muhtemelen aynısını soyleyecek
elifkrsbn Sultan3455 33+2 pozisyonunu almaya başlamış bi sorun görünmüyor normal doğum için dedi doktorum 😍
Ozer Sultan3455 benimde şuan doğum kanalına dayandı ama rahim açık değil dedi dr dün ama sancılarım devam ediyor rahimde iğnelenmezler oluyor bugün itibariyle 35 haftamız doldu
Makbule01 Ozer Burcunuz 28ci haftada gitiginde nstye aldı çok korkmuştum ama sancidan şuan 32 +6 günlük doktor konturolum var zaten sezeryan olacağım tansiyondan dolayı
Bsrakya Benim ki hep baş assagı duruyor doğum pozisyonunda 37 haftada da doğum kanalına girmiş. 39 haftadayiz daha doğmuyor
Ozgesapmaz Makbule01 tansiyonun yüksek mi seyrediyor ? Benimde sanırım doğum stresinden 36. Haftamdan sonra tansiyon ilacına bağladılar. Yükselişinden dolayı
Burcunuz Makbule01 Bugünde çok ağrım var benim bebek baş aşağı deil ama bilmiyorum gitmedimde daha doktora
Hasebiyle Kararsizinsan benimki de 27′den beri baş aşağı. Doktorum her zaman iyi bir şeydir başının aşağıda olması dedi ☺️
Almi4134 Mom726272 benim de degil 😁 hala alt tarafa vuruyor ayaklarını başını da midemi delecek gibi yasliyor 😁
Mom726272 Almi4134 benim kinin kafası solda ayaklar sağda tekmede atmıyo minik kafası ayrı ayakları ayrı Bi tepiniyo resmen 🙈
Ozlemkdmrcl Sultan3455 benim de 27. Haftamdan itibaren doğum pozisyonunda döner belki dedim 31. Haftamda gittim yine baş aşağı birde göbeğime sırtını vermiş yüzünü vs de asla göremedim 😀🤦🏻♀️ 33 olduk şuan daha da dönmez heralde rahat yerinde