Kayraaaaaaaa Arkadaşlar 28 gün önce normal Doğum yaptım çok dikişim oldu çoğu düştü 7 tane kaldı ama bu son hafta akıntımda kötü koku var bide idrarda yanma bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun 🙏🏻
Sema99 Kayraaaaaaaa bende normal doğum yaptım 28 gün oldu bende dikişsiz oldu bnmde yanma var sağlık ocağına gitcem bakalım doktor ne diyecek
dalin Kayraaaaaaaa bnde normal dogum yaptim ama dikisin kactane kaldigini nasil anladiniz ki ben bisey anlamamistim.benim drum dogumdan sonra enfeksiyon olmasin die ilac vermisti bnde olmamisti
FeriDEniz Kayraaaaaaaa lavaboya her çıktığımda ılık suyla yıkayıp kurulayıp gazlı beze batikon döküyorum ve dikiş yerlerimi pansuman yapıyorum. Sana da önerdi mi bunu doktorun?
Sema99 Kayraaaaaaaa bakıyorlar bn gittim emzirdiğini için pek ilaç önermiyorlar süte geçmesin ordan bebeğe diye
Sema99 Kayraaaaaaaa ben ilk iki doğumum normal doğum oldu onlarda dikişliyi sormuştum kaç tane dikiş var die çok yok demişti 5 6 tane var demişti bn ılık suyla baticonla temizliyordum idarar ile düşüyordu Zaten sadce üçüncü doğum dikişsiz oldu
Kayraaaaaaaa dalin valla aynaya bakarak biraz tahmin ettim . Evet bende ilk hafta antibiyotik kullandım