bahtnurr1 Mila33 doğum sonrası çatlaklar için ve bebeklerde düşme falan olduğunda morarmaması için arkadaşım kullanıyordu
Denizfdn Mila33 ben kullaniyorum canim hamile kaldigimdan beri ikinci cocugum ilk kizimdada bundada yapmaya devam ediyorum cok sukur catlagim yok sezeryan yerim agrimiyo
Burcu_NFUE Gul-42 evet ya benimde arkadaşım 3 aylıkken başladı kullanmaya ve çatladı çok düzenli kullandığı halde
busra4195 Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum kantarona kimisi gebelikte iyi değil falan diyo ama bilemiyorum kullanan varsa bende bekliyim burda 🤷🏼♀️🙂
Mila33 Denizfdn teşekkür ederim canım bende bir kaç defa kullandım internette kimisi iyi değil dyor doktorada sormayı unuttum bencede doğal olduğu için bi zararı olmaz die düşünüyorum
bykarakan Mila33 çatlama Allahın emri diye kabullendim 😅😅 sadece kaşınınca kurudugunu anlayıp sürüyordum göğüs uçlarımada aynı şekilde hem doğal hem iş görür
Asel_hafsa Mila33 geçen hafta doktora sordum ben özelikle önerdi çatlaklar için kreme gerek yok dedi onlar özel krem ama aynı görevi görüyorlar dedi 😌
Sedakus Mila33 ben doktoruma sordum kullanabilirsin ben kendi bebeğime bile kullanıyorum dedi, bebeklere bile kullanıldığı için hamileyken de cilt üzerine uygulanmasında sorun yokmuş 🌸
Mila33 Asel_hafsa çok iyimiş gönül rahatlığıyla bol bol kullanabiliriz ben çekindiğim için çok az kullanıyordum 😁
Denizfdn Gul-42 banyodan somra bol bol surup kullandim 24 kilo aldigim halde catlamadim bacim duzenli kullanmak lazim