Deletedmom9823 Bişey sorcam ama dalga geçmeyin😀 Anne karnında çok hareketli olan bebek doğuncada öyle mi oluyo 😀
YrtswnArkn Deletedmom9823 bence ewet en azından oğlum öyle 😃😃🤪çok tekmelerdi doğduğunda da sürekli ayaklarını hareket ettirirdi şimdi de en sevdiği aktivite koşmak
elisa123 Deletedmom9823 Benim ablamın öyledi doktor ultrason da görünce hareketleri hiperaktif olacak dedi öylede oldu masallh şimdi 4 yaşında çok hareketli 🥰
Seda_nrr Deletedmom9823 Kız öyle oluyor diyorlar 😂 hele yeri dar içerde böyleler dışarda ne yaparlar bilmem 😂
Deletedmom9823 YrtswnArkn kız bnmkide erkek ya her dk tekmeliyo vuruyo doğduğunda ben bununla baş edebilcek miym beni çok yorcak heralde sakin bi bebe olur mu
Deletedmom9823 elisa123 ay ciddeenmi bende küçğkken öyleymişim. Ya bebek bütün gün uyur ya bu çock karnmda hiç uyumuyo tüm gün vuruyo doğduğunda beni çok mu zorlıcak yani
Deletedmom9823 Seda_nrr kimi kınadım ki böyle 😀😀😀 ztn herşeyle dalga geçiyorum çocuğum kesn cennet mahallesi aliş olcak ama bari sakin olsydı
Kado87 Benim oglumm inanilmaz hareketliydii simdide olee inanilmaz hareketlii denkmi geldi bilmiyorum🤣 simdi 2.ogluma hamileyim bu daha sakin bakalim dogunca sakin olursa test edip onaylamis olcam🤣🤣
Melikemreclk Deletedmom9823 benim kide erkek çok hareketli uzandimda oturdumda arabada bile vuruo öle çok hissediliyor ki bir an ne oluyor oluyorum unutuyorum gebeliğimi🤣🤣🤣
YrtswnArkn Deletedmom9823 hareketli olur muhtemelen 🤪🤪 benimki ara holde günde 20 defa turlar hele küçükken kendi golgesini takip eder koşardı 😃
gamzosgamzos Deletedmom9823 kesinlikle benim kizimda cok hareketliydi 20 aylik 5 dakika oturmuyor bu saat oldu yeni yatti 🤣
Seda_nrr Deletedmom9823 hısjajsjhahw tüvbe de 😅 benimkide öyle doktor ultrosonda bile çok hareketli bi bebek dedi dedim hocam yandık anası babası sakindir aslında 😂
gamzosgamzos Deletedmom9823 uykudan yana azı ve kopek dislerini cikardigi donem haric sorun yasamadik hala mesela gec yatar ama deliksiz yatar çok şükür 😊