https://resimyukle.io/r/AiHiMC9c2X
Evet arkadaşlar sonunda bende hikayemi yazıyorum… kac gündür yaziyorum hic stresli degilim korkmuyorum diye iyikide oyle rahatça doğuma girdimmm. Çünkü hemen sütüm geldi ve psikolojik olarak kendi kendime iyi geldim..
Evet başlıyorum hikayeme 🥰 öncelikle gerçekten iğne acıtmıyor incecik zaten belime vuruldu. Benim kızım cok yukarı cikti ameliyata girmeden önce o yüzden biraz asagiya dogru bastırdilar o yuzden mide bulantisi ve kusma yaşadım ama ilac verdiler hemen gecti mide bulantim. Ve o arada doktorum bak minnosun geldi dedi ve gösterdi bana harika biseydi hayran kaldim oylesine guzel bi bebek beklemiyodum gerçekten.. girince zaten 15 dk sonra cikti bebegim. Sonra aglamasini duydum ve doktorum hersey yolunda ust kata alcaz onu annesi dedi. O esnada açıkçası fazla cekistirme hissetmedim sadece sallanti hissediyosunuz aci ve agri 0. Sonra dikiş atildi ve tam girip cikmam 1 saat sürdü. Odama alindim tabi kahkaha atarak ciktim ameliyathaneden Çünkü bebeğimde hic sorun yoktu iyiydi. Odama geldikten 20 dk sonra bebegim geldi ve inanilmaz açtı 🤣🤣 mememe koyar koymaz cokur cokur emmeye basladi hemsireler sok oldu. Hic bize gerek kalmadi diye. O an nasil rahatladim anlatamam. Sonra gazini cikardik ve uyudu. Ameliyattan 2 saat sonra uyusmam gecmeye basladi agri kesici vurdular. Soyle diyim kizlar benim adet agrim fazla oluyodu ama agri kesiciyle hafifliyordu ayni o sekilde agri yasadim. Gercekten ben bile bu kadar az agri olcagini tahmin etmedim. Hele yaninizda bebeginiz uyurken gram akliniza gelmiyor agriniz. Suan emzirdim ve yanimda uyuyor bebegim. Tek diyecegim sey kalin battaniye alin ben iyiki almisim ona sardim elleri ayaklari hemen usuyor emdirmek icin elini ayagini aciyoruz uyandinsin diye sonra guzelce örtüyorum bebegimi. Simdiden dogum yapcak tum annelere hayirli olsun ben erdim Elisama sizde kavusun meleklerinize. He bide kokusunu merak ediyodum oyle bi eşsiz ki ustume simdiden sindi kokusu agzini burnunu optum valla dayanamadim 🤣🤣 yürüme biraz agrili ama 2 turdan sonra siz yürümek istiyosunuz oturdum yemegimi yedim simdi bebegimi izliyorum darisi size sorunuz varsq cevaplayabilirim kızlar 🥰