Yagmurokann1 İyi geceler hanımlar, 3.5 aylık hamileyim 2 gündür halsizliğim var boğazımda yanma acı tat var onunla beraber böbrek ağrısı da var büyük ihtimal üşüttüm böyle durumda parol kullanan oldu mu aranızda
sumeyraballl Yagmurokann1 canım ağrın varmış kullan bilirsn doktorlar bi parola izin veriyor zaten hamilelikte ata bilirsn birtane ateşinin çıkmasnı da engeller
ezgi_topcu Yagmurokann1 merhaba çook ağrınız yoksa ilaç kullanmaktan ziyade nane limon yemenize vs. dikkat edip o şekilde iyi olmayı tercih edin bence bünyeyi ilaca alıştırmayın derim yinede siz bilirsiniz
Kucukmucize Yagmurokann1 canım ben gripten burun tıkanıklığından nefes alamıyorum 3 gün oldu bi tane bile içmedim.Limon ye limonlu su kaynat iç
balbocegim27 Kucukmucize hamileliğin başlarında ise limon da doğru olmayabilir söktürücü özelliği var ve bildiğim kadarıyla kanı da cıvıltıyor kontrollü kullanmak gerek
balbocegim27 Yagmurokann1 günde 3 tane ye kadar içebilirsin demişti doktor ama ben zorda kalmadıkça tercih etmiyorum bu normal hayatım da da böyle fazla ilaç seven bi insan değilim
Yagmurokann1 Yorumlarınız için teşekkürler aslında bana da buscopan yazdı doktor fakat parol onun yanında daha masum kaldığı için parol içeyim diye düşündüm