Aselhafza Umudayolculuk36 bence canım muayene sinema gerek yok zaten dıgum zamanı gelınce bakıyorlar benim doktorumda yapmadı cok şüküt
Sevvalkrbg Umudayolculuk36 Benimde aynı o şekilde vajinanın üstü acıyor sanki içten kemiklerim kırılıyor 28. Haftadan beri filan doktorum çok normal,kemiklerin genişliyor dedi nst çekti kasılma mı var diye o da yoktu. Yatakta sağa sola dönerken, kıyafet giyerken bacağımı kaldırdığımmda ağrıyor çok 35. Haftadayım hâlâ devam
jamila_95 29cu haftada bashladi shimdi 32 olduk cok shukur. Boyle saga sola donmem iskence oldu, uzanikli olunca geciyo ama kendimi yerimden kaldirinca bi agri saplaniyo sag cati kemigime. Bel desen degil, bacagim da degil hani poponun ustu
Elifkaratekin Ben şuan 30+3 deyim ve inanılmaz şekilde 28 den beri yaşıyorum o ağrıyı vajinamin kenarları kasik bölgem ve kalçama vuruyor yarın doktora gidicem kontrol için onu da sorucam
1Bsraa Umudayolculuk36 24+ 5 deyim iki üç haftadır olan bir ağrı bildiğin vajinam ağrıyor yürürken filan asılır gibi oluyor sonra geçiyor birde kuyruk sokumu kemiği ağrısı başladı ne zor iş analık nasıl öderiz analarımızin hakkını bilmem
Busra_kr Umudayolculuk36 Bende de aynı ağrı oluyor sağdan sola dönemiyorum 😐Bacak arasına yastık alarak yattığımda biraz hafifliyor denemenizi öneririm belki sizede faydası olur🤷🏼♀️
Akkoyu Umudayolculuk36 kişiden kişiye değişiyor demekki magnezyum kullanıyorum geçirmiyor ama azıcık rahatlatıyor
Elifkaratekin aysimaninveprensinannesi sordum canım gayet normal dedi bide bebeğin kafası aşağıya donmuş oda baskı yapar dedi . Bebek büyüdükçe leğen kemiği genişler oda ağrı yapar dedi korkulacak bişey yokmuş