Busrabnrby Lavieenrose_ evet belomde agriyo yani gercekten gecelrlerinoluyo gunduz yoktu dun gece kasilma gibi oldu bi kac kere simdi devamli bi agri var birkac saattir
Busbus Busrabnrby canım bende 15+2 deyim bugun bahsettiğin gibi sol tarafıma bir sancı ve agrı girdi kitlendim bir an zaten hafif kahverengi lekelemmem vardı soluğu doktorda aldım.doktor o tarz ani sancıların gaz sancısı olabileceğini söyledi .Muhtemelen senin yaşadığında gaz sancısıydı.
Busrabnrby Busbus evet olabilir ama benim hala var belimdede var agri belime kadar atiyo canim bende diyorum ki acaba ben hisetmiyorum hareket ettigi icin mi oluyo
Lavieenrose_ Yani dedğm gibi bebek büyüdükce rahimde aynı şekilde bel ve kasıklarda ağrı oluyor kanaman leke vs olmadikca korkma, ani hareket yapmaktn kaçın umarım geçer bi an önce
seydax Busrabnrby bel ağrısını bilmiyorum ama 15. Haftada benimde kasıklarım çok ağrıyordu doktor bana magnezyum verdi geçti agrım. O ağrıya dayanamıyorsan doktora git ya da ara anlat. Hem için rahat olur hem de çare bulmuş olursun
NisaEnsarurek Busrabnrby safra kesenıze baktırın derım sevgılı anne adayı ne yazıkkı benımde belıme kadar atan ağrılar vardı hala var safra taşı var şuan tespıt bu ve hala çılgınca kusuyorum cok zor gecıyo psıkolojım bozuldu artık hamıleyım dıye tedavı yok lütfen benım gibi çekme hemen git baktır inşallah yoktur ama bakmakta fayda var çok zararlı cünkü saglıkla gelsın bebişlerimiz inşallah 🙏🏻
Busrabnrby Lavieenrose_ bende bi bir saat once ole yaptim zaten hergun duzenli bir sade soda iciyorum ben rahatlatiyo beni Ama bunu gecirmedi
SeNeM Busrabnrby kanaman olmadığı sürece korkma.. o ağrılar sancılar bebek büyüdüğü için, yerleştiği için oluyor.
Busrabnrby SeNeM kanamam gecen hafta cuma vardi gecti doktor saglikli korkulcak bisey yok demisti pazartesi tekrar gittigimde buyuk ihtimal normal bi sancidir
Lavieenrose_ Obsesifk Suyuna limon sıkta iç müthiş idrar söktürücü olduğu icin çabuk atlatırsn umarm 😯