honeysmom yaseminn3 Korkma canım ben 21. Haftamda hissetmeye başladım ☺️ 22 ye kadar yolu var hatta ☺️
Elf_3667 yaseminn3 sanırım ben hissetmiyorum diyebilirim ya da Nasıl birşey fikrim yok ilk gebelik olduğu için. Sadece bazı günler kalp atışı gibi böyle pıt pıt hırçırık gibi hissediyorum ama bebek hıçkırıyor diyorlar ama hareket anlamında o hareket sayılıyor mu bilmiyorum 😢 Herkes soruyor ama cevapsız kalıyorum 21. Haftayım
Elf_3667 honeysmom nasıl bir his hissetmek yani nasıl hissediliyor ne gibi mesela bende 21 hafta ilk gebelik ama zaten zayıf bir hamileyim, şükür bebek iyi ama insan bir korkuyor
yaseminn3 Elf_3667 bende sadece kalp atışı şeklinde hissediyorum ama 8. haftadan beri ole atışları var hep
Bianneadayiii Elf_3667 ben de sizin gibi tedirgin oldum21. Haftam bitti ondan sonra hissettim guruk guruk diye sanki bağırsakta gaz olur o şekilde oldu benim. Önce anlamıyordum bağırsak hareketine benzetiyordum sonra bi baktım sürekli oluyor dedim bu bağırsak falan değil sonra yavaştan daha belirgin oldu. Hiç tedirgin olmayın korkmayın yakında olacak inşallah
honeysmom Elf_3667 yani tarif etmesi zor aslinda, cunku yasayinca anliyosun o oldugunu zaten, boyle kalp atisi gibi pit pit karninda hissediyosun 🥰 Büyüdükçede daha da netleşiyor hareketleri