ida Ayımızdayız Mide yanması yaşıyorum gaviscon double kullanıyorum sanırım o da kesmiyor artık sizler ne yapıyorsunuz
Burcu_NFUE ida 35+3 ten selamlar 🙋♀️ Koca bi bardak soğuk süt 🥛 süt kalori yapar diyorsan gebelerinde gönül rahatlığıyla kullandığı yan etkisi olmayan gavisconu öneririm doktoruna sor o da onaylayacaktır ☺️ Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
2prens1prensesannesi7 ida Ben ne yaptıysam geçmedi yastıkla yatmıyorum yüksek bir kirlentle çözümü buldum başımı yüksekte tutuyorum biraz olsun iyi midem kırmızı elma iyi geliyor geceleri yatmayan yiyin
ilkgozagrimhavinim ida 6,5 aylık hamileyim bende. Çok fena yanıyor geceleri. Yatmadan 3 yudum soğuk süt içiyorum. Anında kesiyor👌🏻
Mom54544 ida 33 den selamlar 3 4 aydır belkide daha fazladır rennie içiyorum fayda etmiyo hele bazen geceleri 2 3 kere içiyorum 🙄
Dilaraeslem Yediklerime dikkat ediyorum asidik veya yağlı çok tuzlu çok tatlı şeyler yemiyorum salata tarzı fresch öğünler hazırlıyorum kendime bol bol buzlu naneli ayran içiyorum buz gibi süt tek dikişte kafaya dik 1 çay bardağı iyi geliyor
Burcu_NFUE ida yapmıyor kuzum ☺️ soğuk süt içiyorum bir bardak aman Allahım o huzur o rahatlama hiçbişeyde yok 😂 soğuk süt 🥛 sırdaşım oldu 😂
Cicikus1 ida biz de 8. Aydayız doktor rennie duo yazdı ama çok çok Bi faydası olmadi. Ben ne kadar alakalı bilmiyorum ama sade sakız çiğnedikten sonra mide yanmalarim yok denecek kadar azaldı. 🤷🏻♀️
Kvsraykt ida yemek arası su kesinlikle içmeyin kızartma yağlı salçalı baharatlı karışık yemeklerden uzak durun yemekten sonra yatmayın geç saatte birşey yemeyin salatalık çok iyi geldi bana
Ayseee4238 ida soğuk süt yada sade soda içiyorum baharatlı acı yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum süt ve soda biraz rahatlatıyor ama maalesef yinede bı sure sonra tekrar başlıyor bazen kulaklarımin bile yandığını hissediyorum o derece yani🤦