6107 Hanımlar yarın ilk kez çatı muayenesi olacağım. (37 haftalık olduk). Sonrasında kanama vs oluyor mu ? Günlük Ped falan mı takayım gitmeden ? Kanaması olanlar oluyormuş, hastanede ilk çatı muayenesinde rezil olmayalım şimdi 😂😂😂😂
juniorUras 6107 Burada bir çok kullanıcı lekelenme-kanama oldu dedi. hiç gözünü korkutma, bir damla pembelik bile olmadı bende kendini sakın sıkma hiç abartmıyorum doktorum müsaadenle demesiyle birlikte sadece 2 sn sürdü 🌸
Burcu_NFUE 6107 herkeste olmuyor o . Ama istersen bir tane pet götür yanında takarsın için rahat olur . Çatı muayenesinden bu kadar korkmayın hanımlar
Kdk 6107 bende kanama lekelenme olmadı. Ama akıntım çok olduğu için içeriyi temizlemişlerdi. Sonrada kendileri kurulayıp ped taktılar. Doğumu da tetiklemedi. Keşke tetikleseydi😂
Bynymn Hayır canım kanama, doğumu tetikleme durumu kesinlikle yok. 37+3 üm ikinci muayenemi oldum ikisinde de kanama olmadı. Temiz olsun iç çamaşırın yeter
Esra_baki Bynymn Ay en çok ondan korkuyorum günde 3 kere falan değiştiriyorum hastaneye gitmeden temiz giyiniyorum ama dolmuşla gidiyorum hastaneye fazla baskı olunca küçücük kaçıyor ya da akıntı olursa rezillik 🙈🙈🙈
DenizSayer 6107 37+6 da oldum dün oldum çok minak pembelik oldu bende oda doktor vajinal yapım ve çatımın dar olduğunu söylediği için diye düşünüyorum ama çok çok değil hemen peçeteye sildim az bişey ama herkeste farklı tabi canım
Dryy 6107 2 kere ebe 2 kere doktor muayene etti hiç kanamam olmadı üstelik doktor bebeğin başı kanala oturmuş mu diye parmakları ile bebeği ittirme hareketi bile yaptı işini doğru yapmayan insanlar tabiki vardır o yüzden sıkıntı yaşayan insanlar da ama genel olarak doğumu tetikleme durumu hurafe bence
Kevser01 6107 Bende pazartesi gunu oldum yavasca parmagini girdirince bise olmuyor ama parmagini sokusturup kivirinca biraz aciyor ama neyse ki hemen bitiyor bende hic kana ma olmadi cok sukur bazilari dogumu bile tetikliyor diyor ama keske tetikleseydi de kizima kavussaydim 😂😂
History86 6107 ben oldum daha sonra kanama değil ama sızıntı gibi su gelmeye başladı bir iki saat sonra Nisan dedikleri şey geldi hafif hafif o gece suyum sızdı velhasıl o gece doğum yaptım.muayene doğumu tetikledi benim