Guzell04 Rumeysam evet iki ismi beraber düşündük ama soyadımiz çok uzun olduğu için kimlikte bir isim düşünüyoruz.
Mltm88 Rumeysam Kızımız olsa Ezo koyacaktık ama oğlumuz oluyor Berkin koyacağız inşallah..Ben buldum eşimde beğendi 🌹
biaslanannesi1 Rumeysam aslan hep istediğim bir isimde eşim ve kaynanamlar baran istiyor bende barani koymak istemedigim icin esimin ismini de koyucam yani ahmet aslan olacak hayırlısıyla
fatmacos hunilianne ya çok sevindim meğenmene 🥰 evet bende hep Hüma Hatun diye alıştım ama Amine de çok garip gelmedi birden o da alıştı dilime 🥰 hep ben olmaz diye eşimi de kırmak istemedim
Veralynn kadifemsii Benimde kızım Hayal 🥰 duyanlar cok begeniyor ikinciye masal istiyordum ama meyra olacak 🤷♀️
kadifemsii Veralynn yaa 🌸🌸 evet hayal güzel isim . Masal ve meyra da güzel ama bence meyra daha iyi seçim sağlıkla mutlulukla yaşasınlar inşallah 🙏
gamzes26 Ülkü Lina eşim Ülkü istedi Atatürkün manevi kızı diye bende hamiligimin başından beri canım hurma isterdi isimler ve anlamlarına bakarken gördük cennetteki hurma fidesi demekmiş hoşumuza gitti
Seminay gamzes26 malesef Kuranda haşr suresinde geçen kelime line hurma fidesi lina değil lina kelimesinin abcd harflerinden bir farkı yok internette öyle yazıyor ama diyanetten kuran arapca bilen birine denk geldik tesadüf anlamsız kelime dedi bilginiz olsun
Banu-88 Rumeysam Kızımız olacak inşallah 🌺Esma Rana olsun diye ben Esma için eşimde Rana için karar verdik 👨👩👧
Sevgidilek Goksugul minel norvecte bi elektrik firmasının adı her gün gördüğüm bi isim ama anlamı ne bilmiyorum
Yusufhalime Rumeysam ilk oğlumun ismi Halit Talha Halit dedesinin ismi Talha yi da ben koydun kızımın ismi Meryem şuan 22 haftalık oğluma hamileyim o da Yusuf olacak inşallah eşimle hep Bi oğlumuz daha olursa Yusuf olsun diyorduk abimizle ablamızda çok sevdi Yusuf umuz olacak insallah
Gizem_Kaba8 Rumeysam Yalın Aras eşimle beraber karar verdik Yalını beraber istedik Arasıda eşim koydu