SahraKubra Rumeysam Oğlum olursa HASAN BERA kızım olursa ZAFİRA KÜBRA 🙃 Hasan eşimin adı Kübra da ben çocuklar anne babasının adlarıyla yaşayacaklar 🙈🙈🙈
Gizemgect Rumeysam inşallah Elisa Ada koymak istiyoruz kızımızın ismini eşimle birlikte karar verdik 🥰
Aygul_gumuss26 cansuaren bende aren istiyorm oğlumun ismini ve bende öle tepkilerle karşılaşıyorum 🤭ama anlamı çok hoş değilmi
Elfelf475 Rumeysam oğluşum Ekin 👶🏻 Eşimle Birlikte karar verdik dede ismi baskısı vardı ama boşa yaptılar 😁
Elif_1327 Elfelf475 wallahi şu dede ismini koymaya takıyorlar ya nefret ediyorum rahmetli olur blki ama benim dogrugum cocugun adı niye kayınbabanın adı olsun ya cok iyi yapmşsın walla cnm 😅
Minikannecik2 Rumeysam oğlumu babası koydu suan da ben koydum bebisimizin ismini başka kimseye söz hakkı vermedik kendi kendimize koyduk
Nazmila1978 Ben koyucam ismini Allah nasip ederse, erkek olursa Kayhan, kız olursa Dila Bâlâ olur inşallah
Sena33 İlk kızım eylül senam iki buçuk yaşında şimdi kardeşi ayliz eda geliyor nasipse haftaya 🙏🏻☺️ Ayliz ben çok beğendim edayı ablası koydu umarım uyumlu olmuştur 😊
Goksugul Seda_nrr benim eşimde Minel olsun istiyor bana da çok kibar bi isim geliyor ama anlamı yokmuş her gün araştırıyorum bi anlamını bulurum belki diye 🙈 var mi sizin bildiğiniz bi anlamı
Seda_nrr Goksugul Kuranıkerimde güzel sözler arasında geçiyormuş :) Birde cennetteki inci tanesi demek diyorlar inanmak isteyerek ona inanıyorum 🥰🥰
SahraKubra Goksugul Cennetteki Inci Tanesi anlamı varmış bir de “inançlı insan” anlamı varmış yanlış mı baktım ben 🙈
Sevgidilek Goksugul minel norvecte bi elektrik firmasının adı her gün gördüğüm bi isim ama anlamı ne bilmiyorum
Hifaefraimm Goksugul bikdiğim kadarı ile cennette inci tanesi di ama yine siz bilirsiniz bende düşünmüştüm ama şimdi kimlik ismi hifa göbek adıda masal olacak inşallah benim kızımın
Beyzannns Gulceefe-00 Rumeysam çok düşündük ismi ecrin , Rabia , simay, asel , ama sonunda kızçemin ismi belli oldu 🥰🥰🥰🥰👼 Zümra Lina Olacak rabbim İzin Verirse 🥰🥰🥰🥰