Emel_kara92 momy853 dün tartıştık ağladım o zaman sen koy ılk çocuğu dedı ıkıcıye asla karıştırmam dedı bır düşünmem lazım dedım öylece beklıyorum bır ay kaldı doğuma
Halilmertinannesi Rumeysam Halil Mert olacak inşallah eşimle karar verdik Halil kayınbabamın adı Mert i ben çok seviyorum 😊❤👶🏻🤗
Bifat1 12+3 doktorumuz büyük ihtimalle erkek dedi 🌹 hatta en yakın arkadaşım hariç herkes erkek diyordu 😂 YUNUS ANIL düşünüyoruz bakalım netleşsin 🌹
Nurseli22 Nurklc38 Nurklc38 çok fazla yaramazlık haraket yanı anlatılmaz ya bence koyma ama senın tercıhın tabı banada demişlerdi ben dinlemedim keşke dinleseydim😂 şuan ikinciye hamileyim zor geçiyor hiç oturamıyorum 😂
Merve171214 Aryas Bende ilk Aybars istiodum da eşim Baybars diyince Baybars oldu sağlıkla gelsin inşallah 😊
Mrvbst2553 Rumeysam kızımız olacak İpek Hafsa koyacağız ben karar verdim çok araştırdım karakter olarak iki isim de hoşuma gitti ❤️
runigves Rumeysam 3.5 yaşındaki kızımın ismi Melek Eslem. Şimdi 17+4 hamileyim ve oğluş geliyor. O da Mehmet Kemal olacak 😊