Nurseli22 Nurklc38 Nurklc38 çok fazla yaramazlık haraket yanı anlatılmaz ya bence koyma ama senın tercıhın tabı banada demişlerdi ben dinlemedim keşke dinleseydim😂 şuan ikinciye hamileyim zor geçiyor hiç oturamıyorum 😂
Berivan-maral Rumeysam oğlum olucak Allah’ın izniyle oğlum yağız Efe ama rabbim kız evlatta nasip ederse Elezan ikra olacak ♥️
Tugbamete hfh yok apayrı ilkinde resmen gebe değilmişim diyorum hamilelikten bişey anlamamıştım bunda bulantı halsizlik uykusuzluk baş dönmesi kasık ve bel ağrısı duygu değişimi yüzü sivilce basma aklınıza gelebilecek herşeyi yaşadım ilk 3 ay burnumdan geldi. hatta bu gebelik bambaşka geçince kesin kız dedi herkes 🙈
Nursahdemirayak 14 aylık kızım var ismi Bade🌸 7 haftalık gebeyim şu anda cinsiyeti belli olursa kesin karar veririz ama kızım olursa Farah🌺 oğlum olursa Elham🍀 istiyorum💖
edasahbazsahin Kızımızın adı Eylül İkra olacak Allah nasip ederse 🐣 Eylül ayında tanıştık,sözlendik,evlendik ❤️ Bu sebeple bizim için anlamı olan bir isim olsun istedik👩🏻❤️💋👨🏻💞
hunilianne Haticefatma01 erkek: Eren, kerem, alperen Kız: Ecem, ceren, beren, meryem, gizem, deren 🤷♀️
Znur1997 Rumeysam ilk oglumun adı Özgür Siraç 2. Bebegımde erkek Tolunay Ege koyacağız. Eşim ılk ısımlerı bende 2.ısımlerı sectım ☺️
Safure Benim de ikizlerim olacak Rabbım nasip ederse birinin adı MUHAMMED NEBİ diğerinin adı MURAT olacak inşallah🙂🙂🙂