Elfelf475 Elif_1327 bizde 5 nesil dede ismi devam ediyormuş ama umrumda olmaz cunku bana soran olmadı gelenek görenek yaparken 😂 acıyı ağrıyı ben cekiyorum kimseye o hakkı veremezdim isteyen bir bebek daha yapsın koysun adını 🤭
Beyza_8 Henüz belli degil ama kız olursa Asel Mina veya Mihranur düşünüyoruz. Erkek olursa Muhammed Asaf insallah. Saglikla hayirla gelsin insallah butun bebisler🤲🏻🤍
Beyza_8 Mihra iyiliksever,hosgorulu ve nazik anlamina geliyor.Farça kokenli bi kelime. Kuranda gecmiyor sanirim
Esmamihra Beyza_8 Gülsüm ismi Kuran’da geçtiği için ikinci isim geçip geçmemesi önemli değil diye düşündüm
Ikincinefes Beyza_8 Kuranda geçmesi önemli degil mühim olan asıl anlamı iyi olması.sonuçta şeytanda kuranda var ama koyamayız dedi bana sordugum hoca .Mihra nın anlamı itibari ile çok güzel ve uygun dedi
Kaderyas001 Rumeysam bir tane oğlum var 3 yaşında adı Mertali şimdi kızıma hamileyim adını Elanur koyacağız Allah nasip ederse ✨
2erkekannesiii Rumeysam oğlumun adı Göktuğ Kayra babası ile beraber koyduk 2.ye hamileyim ona da ortak bir isim bulamazsak mecburwn 2 isim koyacaz
Sultan_2307 Rumeysam Ecrin olucak eşimle sevgili olduğumuz dönemde belirlemiştik kız olursa Ecrin olsun diye.🤗