Mucizemiz2021 Rumeysam yeni karar verdik gibi bizde ama hala bir kararsızlık var😅 Kısmetse oğluşumun adı Meksen Arden Arslan olacak🥰
Ceysun06 Rumeysam İlk oğlumun adını babamız koydu Gencay Baran, ikinci oğlumun adını ben koydum Kayra. Ve şimdi üçüncü oğlumuz geliyor abileri koyuyor Uras olacak inşallah
zuleyhaemre Rumeysam kızıma kayınvalidem koydu tuana memnunuz isminden ikinfiyi bekliyorum 8+6 belli deil kız olursa asel lina erkek olursa muhammet ama ikinci isimde olsun yanında istiyorum ona kararsızım
nurse4136 Rumeysam esim isvecli, kızımız olacak. alessia lila koyacagız. iki ismi de ben sectim, eşim de begenince koyduk. ileride bir kızımız daha olursa melissa ela koyarız. oğlumuz olursa mete leo. herkese hayırlı doğumlar😊🌸
Ozleemmm Rumeysam bizim de kızımız olacak sare ile hira Nur arasında kararsızdık hira nur olsun istedik 🌸
Canankmrc Rumeysam oglumun ismi Yamaç suanda bir kızımız olacak nasipse adı Elif ada olacak eşimle ben koyduk ikisinide🥰
Kilicbebek momy853 benim eşimde öyle inat aksi bir adam çok zorluyor beni bu konuda ilk erkek demişti doktorlar kendi hayalim ismi asla istemedi ortak bi karar verip isim bulduk iyiydi sonra cinsiyet değişti kız oldu bu kez asla seni dinlemeyeceğim dedim ve istediğim iism olacak o hala kabullenmedi ama çevremde herkes kızıma vereceğim isimle seslenip seviyor karnımda 🥰
momy853 Kilicbebek benim kızlarmda Yusuf Emir diye seviyordu ama eşim kabullenmiyor moralim çok bozuk dünde annemleri aramış o ismi istemiyorum demiş çok sinir bozucu,😔
Merve_0109 RgKurt Bende dedim oğlum olursa Aras bulut diye ama kızım olacak kumsal diye karar verdik Allah izin verirse