Burcuyasa Seda_nrr bizimde kızımızın adı Minel olucak anlamı olmaz olurmu cennetteki inci tanesi anlamı bazı surelerdede geçiyor aslımda bildiğim kadarıyla Kuranda bir anlamı yok min-el olarak okunuyor 🥰🥰
Seda_nrr Burcuyasa kuranda güzel sözlerde geçiyormuş :) anlamına kimi var diyor kimi öyle bir anlamı yok diyor valla benim her hali hoşuma gidiyor çok naif bir isim 🌸 kendileride isimleri gibi naif zarif prenses kızlar olsunlar 🥰
ozlmcnkse Goksugul cennette ki inci tanesi diye biliyorum ama bende düşünmüştüm bu ismi araştırdım baya İnançlı kimse, inancı için ibadetini yapan kimse olarak da geçiyor. Yardımsever olmayı çok seven, elinden gelen yardımı esirgemeyen
Elif_Eda Rumeysam Elif Eda olucak Allahın izniylee 🥰🌸 Son 28 günümüz kaldı hepsii adları gibi güzel huzurlu sağlıklı bir şekilde yaşaşınlar inşaAllah
Brcadn Kızımın ismi Aden kardeşine isim arıyoruz . Laren, Arven , Deren , Alen çok kararsızım isim konusunda 31 haftalığım hala bulamadık 😂
121589 İki kızım var Nursena ve Fatıma Serra şimdi birde oğlum olacak emir alp koycaz Allahın izniyle ☺️
didemabak Rumeysam Bekir poyraz katmayı düşünüyoruz 🥰 Bekir eşimin 2 yıl önce idlib de şehit olan kuzeninin adı. Adını yaşatmayı istedik. İnşallah kısmet olur bizim için anlamı çok büyük. Poyraz da benim bekarliktan beri istediğim isimdi. Oğlum olursa poyraz katcam diyordum hep
Nrsn28 Rumeysam oğlumun adı Alp Tuğra Göktürk. 35.haftadayiz şimdi kızımız olacak Allah nasip ederse ismi Zeynep Göksu olacak 🥰