Goksugul citlenbigim2212 işte bu ikisinin de yalan olduğu yazıyor internette o yüzden kafam çok karışık yoksa o kadar hoş bir isim ki🥰
Hifaefraimm Guzell04 aynn yaa benim hayalimdi hifa eğer kızım olacaksa inşallah koycam eşimde cok sıcal baltı beğendi
Ayzetuka Konusanvapurlar 🤗 amiiin ben de eşimi güneş diye kaydettim yıllar önce telefonuma güneş gibi sıcacık sevecen ve sarışın bi adam 😁 kızım olsun sana benzesin adı da Güneş olsun derdim hep. Eşimin adı da Doğuş. Şimdi Güneşin Doğuşu diyorum şiir gibiler 😍😍😍
Konusanvapurlar Ayzetuka gerçekten şiir gibi ☺️☺️☺️☺️ Kaçıncı haftadasınız ne kadar kaldı doğuma kalbenler ne zaman geliyor 😄 benim 29+5
Necmiyeemrullah Oğluma kavuşmaya Son 8 gün 🙏 Mehmet aras olcak Mehmet kayınbabam ilk torun arası da eşimle istedik 🙏
Asyaa03 Rumeysam Eşimle ortak fikrimiz sevgiliyken ilerde oğlumuz olursa Alpay ismini koyalım derdik çok şükür oldu ve 1.5 yaşında 🙏🏼❤ Şuan 8. haftalık hamileyim bunun cinsiyeti kız olursa onada Aybüke ismini koyucaz Türk kökenli isimler olmasını istedik 😍😍