busraaa95 Kızlar doktorunuz düşük tehlikesine karşı PROGESTAN ilacını verdi mi sizlere. Prospektüsünde ağız yoluyla kullanın yazıyor ama eczacı eşime fitil olarak kullansın demiş nasıl yapacağım şaşırdım
kadifemsii busraaa95 kullanıyorum canım fitil olarak. Ağız yoluyla yan etkileri çok oluyor birde fitil olarak kullandığınızda daha etkili oluyor ben eldiven kullanıyorum kullanmadan yıkıyorum tabi uzanıp fitili itin iyice içeri ve fitili aldıktan sonra 1 saat kalkmayın uzanın sabah akşam kullanıyorum ben
Merve6954 busraaa95 Doktorun nasıl önerdiyse öyle kullan canım benim doktorum fitil olarak önermişti ağız yoluyla baş dönmesi mide bulantısı çok yapar demişti
Filiz1 busraaa95 evet gebeliğimin en başından beri kullandım 14 haftaya kadar ikisinde de kullanılıyo ama doktorum vajinal yoldan kullan demişti ağız yoluyla cok sersem cok uyku yapıyor diye ve vajinal yoldan ilac daha etkiliymiş
busraaa95 Filiz1 dün gece yatmadan önce yaptım tam mı sokamadım anlamadım sabah kalktığımda geri çıkmıştı girmemiş sanırım yanlış yaptım heralde
Bartinli Bu ilacı kullanıp faydası oluyor mu benim rahimde perde olduğu için risk daha çok ilk bebeğimde 28 haftalıkti doğum oldu acaba ikincisinde uzar mı etkisi olur deneyimi olanlar
Bartinli Evet ağız yolu ile kullanıyorum ben baş dönmesi falan çok yapıyor yutunca acaba fitil şeklinde mi kullansam bende
Filiz1 busraaa95 başta zorlanıyorsanız eşiniz size yardımcı olsun benim başlarda eşim yardımcı oldu daha sonra kendim yapmaya başladım