kadifemsii Nuremirr bi kızım var 13 aylık şimdi 7 haftalık hamileyim . İki hamileliğimde şimdilik aynı gidiyor ilerleyen süreçte ne olur bilmiyorum kızımda 6. Aydan sonra ara ara kusmalarım oluyordu hamileliğimin sonlarında da bazı sıkıntılar yaşadım umarım bunda olmaz
Gktrkzbn2020 Oğluma hamileyken çok rahattım her işimi doğuma gidene kadar kendim yaptim şuan kızıma hamileyim ağrılar sancılar kramplar mahvoldum 😥 kimisi kizin yükü zor olur diyor kimiside pes peşe hamilelik geçirdiğim için böyle diyor
Nuremirr Gktrkzbn2020 benimds oğlum şuan 16 aylık oldu bende 6 haftalık falan hamileyim. Oğlumda çok zorlu geçti erken doğum riski düşük sorunları vardı bunda nasıl olucak bilmiyorum ama bu seferkinde de canımın istemediği birşeyi asla yiyemiyorum
TueAltunta 2 buçuk yaşında bir kızım var şuan 11 haftalık hamileyim. Kızımda ben resmen hamile değilmişim ya bu çok zor geçiyor yemek yiyemiyorum kilo veriyorum kafamı kaldıramıyorum resmen. İlkinde 3 aylık hamileyken ev taşıdım. Bunda mutfağa gidemiyorum.
kivirciginannesi Nuremirr bu ikinci hamileliğim. Aylarca yataktan kalkamadım. Berbattı. Yeni yeni kendime geliyorum 😑
Kderdenzmsl Nuremirr kızım 8 yaşında ona hamileyken sadece 1 kere kustum hamile olduğumu ogrendim başka hiç bişey olmadı 6 aylık gibi olan göbüşümle doğurdum şimdi 23 haftalık hamileyim 4 ay yattım diyebilirim bulantı kusma halsizlik hastanelerde tedavi şimdi göbeğim kocaman oldu ve buda kız cinsiyet farkı da yok anlam veremedim
Kado87 Nuremirr ayyy ilk ogluma hamileyken anlamadim ama 2.hamileligimm varyaaa mahvetti beni oda erkek
Betl Nuremirr ilk gebelik ben doğurana kadar her işimi yapar gezer tozardim 3 sene sonra hamile kaldım şimdi yemeği yapayım kizimla ilgileneyim tamam gün bitiyor çünkü arada yorgunum durmadan yatasim var
Denizfdn Nuremirr tabiki cnm her hamilelik farkli oluyo ben ilk kizimda yerimde duramıyodum agri bilmiyodum bunda heryerim agriyo 1 bardak suya zor uzaniyom kalkiyom