BorasMom Dilaraeslem 32.haftada gittiğimde doğum pozisyonu almıştı kafası aşağıdaydı ☺️ Şuan 34.haftaya girmek üzereyiz
Kubra_baydar Dilaraeslem en son 37haftalikken gittim doğum pozisyonuna girmiş dedi doktorum şuan 38 oldum ☺️
2prens1prensesannesi7 Dilaraeslem benim çocuklarımın ikisi de 7 ayına kadar aşağıda beklediler doğuma 1 hafta kala döndüler aşağıya heran değişiyor herşey
Kubra_baydar minikprensimmm123 valla değişen bir şey yok hatta daha bı hareketli olmuş galiba 😂çünkü şimdiye kadar bebeğim gelişmemißti kilosu azdı hep bu sefer gittiğimde iyi olmuş dedi dok tü ir heralde kilosu iyi olunca enerji de iyi olmuş oldu o yüzden hareketleri arttı🥰🥰
Llkk Dilaraeslem ilk bebegim hep doğum pozisyonundaydı ama 20 saat suni sanciya ragmen gelmedi 41. Haftada😂 Döner merak etme😀
mutlugebeee Dilaraeslem 25 teyim şu an 23 ten beri dönük ama vajinaya çok baskı yapıyor keşke bu kadar erken dönmeseydi🥺
edaozcan13 34 olduk halla olmadı doktorda olazsa sezeryan diyor ben çok korkuyorum kızlar aynı durum da olan var mı döndüm ü bebeğiniz nasıl oldu