Melikemell Merhaba anneler 12 haftalığım doktor kontrolüne gittim coledan d3 vitamini verdi kullanalı iki gün oldu ama kendimi kötü hissediyorum hiç mide bulantım yoktu midem bulanıyor ishal oldum baş ağrım var birazda sizede oldumu
Aybiketopal Melikemell ben henüz başlamadım d vitaminine kullandığım folik asitte var bı miktar gece yatarken alıyorum hep takviyemi ama bulantı yapmasın diye
ozlemak42 Melikemell Coledan damlanin yan etkisi yok damladan olduğunu zannetmiyorum bende coledan d3 kullanıyorum diger d vitaminleri gibi iğrenç yağ tadi da yok onlar migde bulantısı yapiyordu
Melikemell derya46 bilmiyorum onu kullanmadan hiçbirşeyim yoktu enerjim flan normaldi ta ki kullandıktan sonra mide bulantısı özellikle çok var
Melikemell ozlemak42 peki ne olablir hiçbirşey yokken bulantı ishal baş ağrısı acaba varmı bilginiz çevrenizden flan
ozlemak42 Melikemell Hepsi hamilelikte olabilen durumlar ama çok kötüyseniz acile gitmelisiniz onlem amaçlı şudur budur diyemeyiz çok farklı durumda olabilir yanlış yonlendirmek istemem