Merhaba , 38+5 e doktorum gün vermişti sezeryan ile kızıma kavuşmam için . Sabah yatışımızı yaptık sıra ile herkesi doğuma aldılar ve sıra bana gelmişti heycan tavan yapmıştı ben de o sedyeye yatmak sevdiklerini kapının arkasında bırakmak biraz duygusala bağlatmıştı . 3. Sezeryanımdı halbuki ameliyathaneye giriş yaptığımda üzerimde telefonum ve fotoğraf makinası vardı hasta bakıcılar onları teslim aldılar bebeğimin kıyafetleri derken oturma pozisyonunda beline batikob sürdü anestezi uzmanı ve tüm yaptığı işlemleri tek tek anlattı bana belime giren iğneyi hissetmedim bile tamam aşağı doğru kay ve yat dedi sonra yavaş yavaş ayaklarımda karıncalanmalar hissettim doktorum geldi herşey hazırdı bulantın olunca söyle dediler başımda anestezi doktoru sürekli sorular soruyordu bebeğin ismi be olacak kaçıncı çocuk vs vs içeriyi temizledikleri o vakum sesini duydum bebeğin geldi mi diye sordum az kaldı şuan kafasını çıkarttılar dedi ve anlık olarak bebeğimi çıkarıp gösterdi doktorum ne bir ağrı hissettim ne de o başka bişey sonra bebeği yan tarafımda giydirmeye başladılar gözüm hep ondaydı üzerini giyindi ve geldi minik kızım yanıma kokladım öptüm öptüm doyasıya benim de işlemim bitmişti ve beraber Odamıza götürdüler bizi kapıda bizi bekleyen abiler babamız teyzelerimiz ve ağlayarak bana sarılan bi eş herşey o kadar güzel ilerlediki şuan evimizdeyiz 6 günlük olduk bile epidural doğumdan korkan bir çok insan vardı burdan gördüğüm onlardan biri de bendim ama korkacak hiç bir şey yokmuş genel anestezi de ayılma sürecince yaşanılan arının bulantının zerresini yaşamadım ağrım olmadı sürekli sıvı tükettim özellikle nescafe vişne suyu Türk kahvesi baş ağrısı da o şekilde olmuyor . Sizlerle paylaşmak istedim . Rabbim hepinize mutlu bir şekilde sağlıkla inşallah bebişlerinize kavuştursun 🙏🙏