Bsrgdc Son adet günüme göre 6+2 görünüyor, bugün doktora gittim ama kesenin olmadığını görünmediğini söyledi. Kan vermemi istedi beta hcg değerim 2138.0 çıktı. Tam olarak kaç adaylık bilmiyorum ve kesenin görünmüyor
poncikveannesii Bsrgdc geç döllenme ihtimali yüksek 6 hafta denilmesi adetin ilk gününden sayılmasından dolayı iki günde bir kan verin zaten 3 bin üstü karından görünür kan değeri düzgün yükseliyorsa kese bir haftaya görünür önemli olan şu an betanın düzgün artması
Busra-61 Bsrgdc hiç tedirgin olma beta 3binlere çıkmadan kese görünmüyor benimde görünmemişti. Son adet tarihinize göre 6 demişlerdir ama geç döllenme olmuştur. Ben gittiğimde sağlık ocağı 5 6 haftalık dedi 2 hafta sonra gittim anca kese göründü ultrasonda tam çıkıyor meğer o zaman daha 5 buçuk haftalıkmışım. Yani ben bebeği 3 buçuk haftalıkken öğrenmiş oldum o yüzden hiç takmayın beta o değerlere çıksın kese görünür inşaallah düzgün bir kese ve sağlıklı bir gebelik olur 😇
MelekMervertlek Bsrgdc cuma günü 2500 çıktı salı günü dr a gittim 4 gün sonra kese çok küçük daha kalp atışını 10 gün sonra belki duyarız dedi bekleyin birkaç gun
Bsrgdc poncikveannesii evet ilk gittiğimde 55 di 8 gün sonra tekrar gittim ve 2138 çıktı beta değerim
Meltemcee Feyzaveannesi benim deger 1800 ken karindan gozuktu ustelik kilolu olmama ragmen 2 gun sonra deger 5000 olcak nerdeyse net gozukur gidin
Bsrgdc Feyzaveannesi sadece kan testi yaptırmamı istedi, sonuçtan sonra doktorum ile görüşme sağlamadım daha
lunam Karından mı baktı sadece? Karından baktıysa görünmeyebilir. Ben 7 haftalıkken gittiğimde bile karından görünmedi, alttan bakmak zorunda kaldı.
lunam Bsrgdc betan gayet güzel artmış maşallah. Muhtemelen dediğim gibi durum. Biraz daha beklemek gerekebilir karından görmek için. Bir de belki doktor söylemiştir ama idrara iyice sıkışık gidersen karından görmesi daha kolay oluyormuş.
poncikveannesii Bsrgdc 8 gün öncesi 55 ise ve 8 gün sonra 2 binlerdeyse artış çok iyi sadece erken öğrenmişsiniz geç döllenme olmuş diye haftaya takılmayın siz bir hafta sonra kese görünür adet gecikmesine takılmayın sağlıcakla kucağınza alın
Busra-61 Bsrgdc rica ederim ne demek yeterki sabırlı olun benimde görünmeyince çok üzülmüştüm ama sonradan göründü birde sonradan düşündüm ki o bebeğin dünya da yiyecek rızkı varsa her şekilde ne olursa olsun tutunur Yaşar hep bunu düşünerek rahat olun 🥰
Mirayinannesii Kimilerin 5-6 haftalık kimilerin7-8 haftalık görünen bile var betanız çok güzel ama :) içinizi ferah tutun kötü düşünmeyin :) herşey güzel olacakkkk 💜