ahsennurbenli Haftamda tahmin yapılmıştı 16. Haftamda da %99 kız dedi doktorum. Yine de göstermedi %1 lik ihtimali bile yetiyor şüpheye düşmeme 🤷🏻♀️ gösterirse şimdi bile görebilirsin ama net olması açısından 16 yı bekle derim ☺️
Elifgoktug1 Peris özelde 11 haftada öğrendim oğlumda. Devlette 25 haftada gittiğimde bile galiba erkek demisti
Bebebebe haftada kız dedi 15 te %99 kız dedi. sonra zaten 22. haftada detaylı ultrason vs iyice kesinleşiyo
sumeyraballl Peris kuzum ben 12 haftalıkken öğrendim devlete gidiyorsan hemen söylemiyor özele gidiyorsan söylemesi lazım 12. Hafta da bebeğin organı gelişiyor ztn 12. Hafta da kesin değişmez dedi doktorum devlet belirli bir haftya kdr kesin birşey söylemiyor
Deletedmom27272 Peris ben 14 haftada öğrendim doktora bağlı kendi doktorum söylemedi başka hastaneye gittim orda erkek olduğu söylendi 😌
Seda9507 Peris bebise bağlı. Ben 12. Haftamda 2 li test içi gittiğim zaman doktorum erkeğe benziyor dedi yüzde 60 doğru çıksada yanılma payı var dedi şuan 17+4 üm erkek netleşti