Nzl24 Kızlar doğuma gidiyorum nolur benden dualarınızı eksik etmeyin ilk doğumum çok farklı karmaşık duygular içerisindeyim sezeryan olucam dualarınızda benide unutmayın kızımı sağlıkla kucağıma alıyım🙏🙏🙏
Neres Nzl24 allah sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin insallah 🙏🏽😊 Doğurduktan sonra yazarsınız :)
Deletedmom47 Nzl24 Ayy allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Cok yakin bir arkadasimda doguma girmis suan. Boyle dogum yapicaklarin yerine ben heyecanlanip seviniyorum 😄
Alim Nzl24 Allah sağlıkla kızını kucağına almayi nasip etsin inşallah sizinde doğum hikayenizi bekleriz kendinizi topladiktan sonra tabiki 🤗
Merve026 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm. Benimde gece nisanım geldi. Sancılar iyice arttı nolucak bilmem valla
Aryaser Nzl24 Nasıl geçti canım doğum simdiden geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömrü olsun insallah🙏🏼 Dogum nasildi Fethi bey mi girdi anlatirsan sevinirim 🤗
Nzl24 Aryaser fethi bey girdi canım doğuma çok iyi geçdi çok şükür yeni yeni alışıyoruz yeni yaşantımıza ondan yazamıyorum uzun uzun anlatıcam ama aklımdasın doğumun nasıl geçdiğini
Aryaser Nzl24 Anlıyorum canim seni 🤗 cok sevindim guzel gecmesine herseyin yolunda olmasina allah mutlulugunuzu sagliginizi bozmasin merakla bekliyorum gercekten 🤗
Aryaser Nzl24 birde sana birsey danisicam benim detayli ultrason cok kisa sürdü herkesin cok uzun sürüyormuş fetih bey herseyine baktı cok sukur hersey yolunda dedi senin ne kadar sürmüştü hatırlıyor musun
Cigdm Nzl24 neden sezeryan oldunuz , fetih bey dikislerinizi nasil yaptı , doğum iyi gectimi doğum sonrası korse onerdimi çok soru sordum kusura bakmayın