Nurciv zehranurr yok canim daha Dün esimle bulusabildik. Ikinci cizgi kontrol cizgisi ilki test cizgisi hep ayni koyulukta dünden beri anlamadim
zehranurr Nurciv evet 2. Çizgiden bahsediyorum bende. Belki fotoğraftan 2. Çizgi daha koyu gözüküyor bilmiyorum ama bu durumda gebe olunabilir diye biliyorum. Eğer aynı koyuluktaysa yumurtlama var değerlendirin
Nurciv zehranurr Hanni günleri degerlendirmem lazim canim? Dün bugün yeterlimi sence. Bu ay tedavisiz deniyorum olmazsa Diger ay 2. tedaviye baslicam
Nurciv Bebegim08 gercektenmi insallah öyledir tutar. Zaten olmazsa bu ay kendiliginden tedavi beni bekliyor🤦♀️
Nurciv Ceysii01 Bundan önce de ovulasyon denemistim Bir kere hep koyu cizgi gördüm yumurtlama sandim Doktor pco da olabiliyor kalitesiz yumurtadan kaynakli positif test dedi
Elbet-birgun-kavusacagiz Nurciv o halde yumurtlamaniz olmus degerlendirin Neden gec basladiniz test yapmaya Pcos oldugu icinde cizgi hemen siliklesmez bilginiz olsun
Ceysii01 Nurciv bende pcosum senelerdir denedigim bi donem olmustu ovulasyon testino pozitif gorup doktora gitmistim doktorda bana yumurtlaman yok demisti cunku hormon duzeylerimiz yaniltici oluyo ama tabiki hep oyle olucak diye bseyde yok
Nurciv Ceysii01 Bende öyle dedi o yüzden tam güvenemiyorum 🤷♀️ Hayirlisi bakalim zaten tedaviye baslicam
Nurciv Bebegim08 1 yillik evliyim canim clomen kullandim basarisizdi bu ay normal olmazsa yine tedaviye baslicam
Aysee10 Baştan ilk iki yumurtlama son olan ise çatlama olarak görüyorum ben sonuncusu daha silik duruyor diğerlerinden
Bebegim08 Nurciv 1 yıl cok erken. Kafana takma stres yapma . Cok bi sorunun yoksa yumurtalma günlerini takip et. Catlıyo mu çatlamıyo mu onu kontrol et ama tabi çatladığını doktor bilir