Semaarya Merhaba anneler 37 haftalık hamileyim göğüs ucu kremini simdiden mi kullanayım yoksa emzirmeye başladığım da mı kullanayım kararsız kaldım
Heyoo92 Semaarya ben 34. Haftamdan sonra duştan çıktıkça sürdüm. 37de doğum yaptım. Hiç yara olmadı. Çok rahat emziriyorum. Şimdiden kullanın bence. Yara olduktan sonra kullanmasi hem geç hem de size eziyet olur.
Eliffkck Semaarya bende 26 haftanın içindeyim şimdiden sürmeye başlayayım o zaman göğüs uçlarımda sıkıtıntı olmadı daha ama göğsümün alt tarafları baya bir çatladı ona da iyi gelir mi bu krem
Gonca-y @Semaarya Doğrusu 25.haftadan itibaren kullanıyorum şuan 30.haftamdayım,balm olanı kullanıyorum.
Gonca-y Semaarya hayır gögüs uçlarımda ağrı ve belirginleşme başladığı için olası bir çatlağa,kuruluğa karşı başlamak istedim.
Gonca-y Semaarya bir arkadaşım hiç kullanmamış bilinçlendirmemiş kimse , 2.5 ay bebeğini zar zor emzirdi ağlaya ağlaya emziriyordu çatlaktan, bu durumdan korktuğum için erkenden başlamak istedim.
Ozlem1122 Heyoo92 sadece uç kısmına mı sürmek gerekiyor yoksa tüm kahve rengi alanlara mı bende 34 haftalığım başladım şimdiden her gün sürmeye
Heyoo92 Ozlem1122 ben kahverengi alanı ile beraber sürmüştüm. Ama yoğunluğu ucuna sürdüm. Umarım size de faydası olur ☺️
balkiz12 Semaarya bendce şimdiden başla bende son haftalarda sürmeye başladım ama ilk 15 gün yara olmadı seviniyordum ama sonradan çok acıdı acayip canım yanıyordu emzirirken bi çok şey denedim ama hakiki zeytinyağı çok iyi geldi benden sana tavsiye zeytinyağı yara ve çatlağa birebir tabi ek olarak kremde sür ama yara olmasada ilk 1 ay zeytinyağı kullan biz zararı yok yoksa yara olabilir
Gonca-y Cey_ balm olanı mı ben şimdiye kadar yıkama sonrası böyle bir sorunla karşılaşmadım doğrusu. 🙄 Çok mu sürüyorsunuz acaba balmı ufak bir şekilde parmağınızı bile değdirseniz yeterli oluyor. Miktarı az tutarsanız belki faydası olur.
Mrc34 Semaarya şimdiden başlayın doğumdan sonra da her emzirme sonrası kullanın. Ben öyle yaptım çok şükür çok rahat emziriyorum