Deryacato Kizlar 37+3 deyim ve hic bi belirtim yok 3 haftadir kafai asada kizimin ama hic bi belirti yok gelsin istiyorumm artik 😒
Berguzar Deryacato 37+4 üz bizde kanaldayiz 1 haftadr falan Ama hic niyet yok gibi duruyor ! Ki 3. Gebeligim ve digerlerini de 41,42 de dogurdum 😕😐 Hayirli vakitte gelsinler insallah Sonra bi saglik sorunu olmasinda bekliyoruz🤷♀️
Aniakbulut Deryacato benimde 37+4.. suan kafa asagida ama hala kanala girmedi oglumm 🙁 bir an once girsinki normal dogurabileyim istiyorum.. sezeryan hic istemiyorm yaa 🙁 kanala girme olayi kacinci haftaya kadar oluyor biliyormusunuz?
1987gokce Berguzar DnHazrlklar Deryacato 37+2yiz cumartesi çatı muayenesi oldu 1 cm açılmam varmış doktor bebeğin kafasını elledim dedi kanalda mi oluyor acaba ? Bi sıkıntı yaratır mı bu pozisyon?
Nehir35 Kızlar bişey sorucam gebelik 40 hafta değil mi neden herkes bebeğini 37 den sonra gelsin inş diyerek bekliyor 😀 merak ettim yani annelerin sabırsızlıktan mı yoksa genelde geliyo mu bebişler 37 den sonra ay yani eğer öyle oluyosa 5 hafta değil benim 2 haftam var 😲💃💃
Berguzar Nehir35 Haklisin sanki gunu dolmusta gelmiyormus muamelesi yapiliyor Ancak dogumlarin -%78 i 38 ile 40 haftalar arasi olurmus ona mukabil bi sabirsizlik hali heralde Sicaklari ve agirlasmayi da ekleyebiliriz😅
seymen Nehir35 4 kiloyu geçip sezaryen olma riskim var. Halbuki normal doğum şartlarımın hepsi mevcut. O yüzden doktorum 37 den itibaren gelebilir her şeyi hazır dedi ama gelmiyor. Sağlıcakla gelsin inşallah yavrrularımız🙏🏻
Deryacato Nehir35 canim doktorum dediki yüzde 3 sadece denildigi tarihde doguyomus . 37 haftadan sonra gelen bebekler 40. haftada dogmus gibi oluyolarmis . Ama en cok denildigi tarihden 10 gün önce ve 10 gün sonra icerisinde doga biliyolarmis .
DnHazrlklar Aniakbulut canım son anda sancıyla kafası kanala giren bebekler var bebeğine bağlı o biraz 2 3 hafta önce giren de oluyor Doğum anında giren de merak etme ☺️
Nehir35 Deryacato hmm anladım canım teşekkür ederim bilgilendirmen için 😌 bakalım benim paşa ne zaman gelecek 🙏