FusunF reyyan__02_04 benimde göbeğim yoktu normalde şuan var gaz dedi doktor ama hep gaz mı oluyor yanı hep var inmedi 😂😂14+5 haftalığım ben ama 🤣
reyyan__02_04 Su123 Cok tesekkur ederim bilgileriniz icin gercekden cok korkuyor insan ilk gebeliyinde
gokcekocyigit07 reyyan__02_04 ikizler ultrasonda belli olur, merak etme bir süre gaz şişliği oluyor, şöyle düşün, regl gecikince bile karnımız illaki şişer, kaldı ki hamilelikte hormonlar üst üste 😅
Drf reyyan__02_04 benimde göbeğim olmuş yani herkes gaz diyor da gaz gibi degil ya genişledi riek resmen
reyyan__02_04 Bu arada ben Azerbaycanliyim o yuzden iyi yazamiyorum bazen sozleri karistiriyorum kusura bakmayin🤷♀️🤦♀️
Zumruduankakusum reyyan__02_04 hep gaz dediler bana 8 haftalıkken çıkmıştı göbek hiç ınmedi hep büyüdü 😂😂 12 haftada 4-5 aylık gibi geziyordum ortalıkta şuan 7. Ayımız bitti 32. Hafta dolmak üzere baya büyüdü karnım doğuracak gibiyim 😅😅
gbyalcin reyyan__02_04 ilk başta benim de öyle oldu. Sonradan geçiyo gaz şişkinliği gibi 😊😊 şu an 16+5 im yeni yeni çıkıyo göbeğim sanki yemeği çok kaçırmışım gibi 🤭
YuvarlanamayanPandaa reyyan__02_04 ilk üç ayımda davul gibi şişmiştim dedim iri yarı olacagım yandık sonra foss diye indim sadece göbegim kaldı şükür 😍🥰❤️💋
eminey14 reyyan__02_04 9+3 haftalık hamileyim sanki 6 aylık hamileyim gibi karnım çıktı 😃 doktorum gazın olduğundan bu kadar çok şişmişsn dedi.
Su123 FusunF ozamn sizin çıkmaya başlamıştır ben de 7 hastalıkken 5 aylık gibiydim sonra birden indi karnımda çıkmadı