Rabiaakrtl Ya bu doğumda yırtılma olmasın estetik açıdan bozulmasın diye atılan bir kesi varmış dinlemesi bile çok ürkütücü o an uyuşturmadan mı kesip dikiyorlar valla çok ürkütücü gerçekten son 15 günüm kaldı aklımda be rüyalarımda hep bu olay 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
teletabi Rabiaakrtl hissetmiyorsunuz zaten orası uyuşuyor doğumda. Ama benim uyuşturup kestiler. Hiç hissetmedim
Yalcnnaysgll Rabiaakrtl uyuşturuluyor canım doğum başladığı an iğneyi hissetmiyosun bile bana kesi atılmamıştı ama kızımın omuzları yırtmıştı beni dikerken bile acı yok ama ipi çektiğini anlıyosun korkulcak bişey yok sağlıklı doğumlar🙏🏻😊
SutlacimiYedimmiBen Rabiaakrtl zaten bebegin basinim baski yapmasiyla kendiliğinden yirtilsa bile hissetmezsiniz o an cunku sanciya odaklaniyorsunuz ama igne ile uyusturuyorlar tipki dis hekimlerinin dolgudan once agzi uyusturmasi gibi.
Busramnida Rabiaakrtl Evet bana da kesi atıldı dikildi o an acıdan ıkınmaktan sancıdan hissetmiyorsun zaten korkmayın 🤗
Sed22-09 Rabiaakrtl canım asla hissedilmiyor o dikiş acısı çünkü doğumdan sonra bir rahatlama geliyor ağrıların anında kesiliyor ohh be diyorsun o sıra dikiş atılıyor gram hissetmiyorsn doktor bana birazcık acıyabilir dedi ama hiç bişey anlamadım ben
Mom5444 Rabiaakrtl bana kesi atılmadı yırtılma olduğu için dikiş atıldı ☺️ Dikişleri ebe hiç uyuşturmadan attı hatta dedim uyuşturun oda hiç hissetmiceksin merak etme dedi gerçekten hissetmedim ☺️ Korkmayın hiç bende korkuyordum ama geçti gitti 🙏🏻