melekVzeynepE Kızlar kızım 2 buçuk yaşında dil bağından şüphe ediyorum , siz yaşadınız mı bu durumu belirtileri ve tedavisi nedir nasıldır
Gonul_enes melekVzeynepE benimde oglumun dil bagi kisa bellide oluyor, dil ucuda dil baginin kisa oldugundan gergin bizim dilimiz gibi sivrilmiuor ama konusmasina mani olmadi cok guzel komusuyor masallah yarin 4 yasini doldurcak ins
IzmirliBurcu Baktığınızda belli olur dilbağı, nasıl şüpheleniyorsunuz, ilk doğduğunda benim oğlumun da vardı hemen fark ettik
melekVzeynepE IzmirliBurcu ben değil daha doğrusu annnem öyle bir şey dedi aklıma takıldı benim de asla ağzını açtırmıyor ki kontrol edeyim
melekVzeynepE Gonul_enes dil ucu bizimkiler gibi oval yani normal, yaşıtlarına göre konuşması az ama bu durumu ona bağlamak gerekmiyor galiba inşallah yoktur
Gonul_enes melekVzeynepE dil bagi kisaligi doktorda dedi var barizde belli ama benim ki masallah cok iyi konusuyor, bence baglama
Surimsine Dil bağını siz bakıncada anlarsınız gayet belli birşey bebek küçükken dr ye götürdüğünüz de dr ler müdahale edelim ilerde konuşma bozukluğu yapar diyor genelde ben Kbb de çalıştım ordan biliyorum çok kısa bir işlem zaten 15 dk falan sürüyor bebeği uyutmuyorlar bile
IzmirliBurcu melekVzeynepE dudağını falan yalarken belli olur dışarı çıkmaz dili veya dilinin orta kısmında bi çekiklik oluyo nasıl anlatsam bilemedim