Eda-5807 _anneadayi bebeğimin gelmesıne 49 gün var ama eşimin gelmesıne daha var hayırlısıyla Doğumda gelıcek sonra gerı gıtcek bir yandan çok mutlu olcam bır yandan ıcım buruk olcak
iremk00 honeysmom bizde son 86 bana hiç geçmiyor gibi bilemiyorum, korku yok heyecan var diyodum şimdiden korkmaya başladım ben 😂
Eda-5807 _anneadayi aynen öyle çabuk gecicek gıbı duruyor o zaman gercı bebişim olunca eşimide unuturum gıbıme gelıyor 😂😂
_anneadayi Eda-5807 Öyle olur zaten, tüm ilgi bebişte olacağı için insan kendini bile unutuyor günler su gibi akıp geçiyor diyorlar 🙂
minikanne_ honeysmom son 34 nasipse 💙👼 Valla bu zamana kadar çok hızlı geçti, hiçbir şey anlamadım ben. Oğluşum hiç yormadı beni sağolsun, çok rahat bir gebelik geçirdi. Daha dün 6 haftalıktı ne ara buralara geldik diyorum kendi kendime 😂
honeysmom Haze0234 Benim ilk 3 ayım çok zordu sürekli bulantıyla geçti ayağa kalkamıyordum birşey yiyemiyordum , 4. Ayda hafifledi 5. Aydada tamamen geçti çok şükür şimdi iyi geçiyor tek sürekli uyku hali var üzerimdee 😴 sizin nasıl
Haze0234 honeysmom beni özetlemiş gibisiniz bende aynı söylediklerinizi yaşadım 😂 kilo olarak da 8 kilo aldım malesef 🥲