betulcagri Mrb arkadaslar bende 25 haftalik hamileyim doktorum suyun fazla dedi meyve ve tatliyi azalt dedi varmi bu durumda olan
merveakbaba92 betulcagri merhaba benim de rahim ağzı yetmezliği vardı. Perinatolog da bana aynı şeyi söyledi. Suyum artarsa rahme baskı olacağından. Meyveyi azalt, meyve suyunu çok içme dedi. Hatta suyu da içerken 2 lt yi geçmesin dedi.
Damla________ Mevsim123 bebeğin kilosu kaç Doğum tarihi ne gözüküyor dedi doktorun? Bende 28+4 um tarihi bilmiyorum
Mevsim123 Damla________ 14 ocak görünüyo ama iki hafta önde gidiyo dedi doktor 1450 kilosuda bi sıkıntı çıkmazsa 13-14 ocak sizin bebeğiniz kaç kg Benim bebeğimin kilosu sanki biraz fazla
betulcagri Damla________ sekerimede bakildi normal cikti ama bebisim saglikli ondan icim rahat suyada yapck bisey yok sanirim
Momtobe Genelde şeker veya suyunu yutamadığı için oluyor bizdede aynı durum var ama rahatsızlığıda var inş seninkinde hiçbişi yoktur canım erken doğum riski oluyor fazla takma sağlıklıysa bebeğin 🙏🏻
gizem Ben de önceleri gerçekten düzenli su içerdim fakat su içmeyi sevmediğimden ve doktorum bebeğin suyu güzel dediğinden biraz salladım 🙁 şekerli tüketiyorum seviyorum tatlıyı. Şekerli şeyler mi su tutuyormuş?