busraaa95 Kızlar acil yardım 5 haftalık gebeyim su an lavaboya girdiğimde kahverengi lekenin gelmiş olduğunu gördüm umarım bi şey olmaz
Ilkayy busraaa95 canım kanama ve lekelenmenin hiç biri normal değil bi kadın doğum acile git. İğne vursunlar kanama icin
Ilayda1 busraaa95 bencede acile gitmelisin. Önemli bişey de olmayabilir hemen korkma panik yapma canım. Önlemini al sadece
busraaa95 Limonsekeri acil bir şey yapmıyorlar ya en sinir bozucu şey. Nöbetçi doktor buldum gidiyorum şimdi
Ysemek busraaa95 gecen cuma ve pazartesi ayni seyi yasadm kahverengiydi benimkide ben proluton igne ve prefestrn fitil kullaniyrm doktrm parlk kirmiziya donerse korkmaliyiz demsti cnm doktorunla gorusup dinlenmeye calis 🙏🏻
Limonsekeri busraaa95 inşallah bir şey yoktur canım bende şimdi yola çıktım güzel haberlerle gelelim inşallah
Gizemmm12 busraaa95 benim de geçen çarşamba 6 haftalıkken akşam lekem geldi kahverengi önemsemedim pek sabaha karşı kanamam oldu acile gittim sonuç olarak bebeğim düştü pazartesi günü sakın ihmal etmeyin hemen acile gidin bence
Limonsekeri busraaa95 gittim canım cuma günü hcg değerine bakıp tekrardan ultrasona bakacaklar şuan küçük olduğu için gözükmeyeceğini söyledi hiç bir şey anlamadım bol su iç ve dinlen dedi
Limonsekeri busraaa95 çok şükür canım bol bol dinlenelim cuma günü bakılacak tekrardan bakalım o zamana kadar sürekli uzanacağım çok geçmiş olsun