Dilekcnkn Cananslife Benim mi oğluşum minik anlamadım ki bugün gittim 31 haftalığım 1600 gram 40 cm dedi ama haftasına göre gayet uyumlu dedi doktorum internette de o civarda yazıyor
balbocegim27 Cananslife 29+1 im yarın kontrolüm var en son 1 ay önce gitmiştim merak ediyorum ne durumda diye en son gittiğimde 2 hafta öndeydi şimdi kaç kg oldu acaba sidikli oğlum
honeyland Cananslife 28 hafta 1315 kilo benim fındık kızım 🧿 gerçi fındık değil doktorum bugün iri bir bebek dedi😄 🐣😍
istanbullugelin34 Dilekcnkn benimkide öyle 30 haftalikken 1300 gram dedi haftasiyla uyumlu merak etme dedi internettede aynı yani bence normal hem kilolu olmasin iste rahat doğururuz 😊
EGILMEZ_16 Ben 26. Haftadayım ve biz 1 kiloyuz. Erken doğum riskim var ve umarım 29 u gördüğümde (ki görebilirsek) o kilolara varmış oluruz
balbocegim27 Cananslife evet çocuğumun adı sidikli kaldı ama napiyim detaylı da doktor idrari da var demişti sıpam benim 23 haftalıkken idrari vardı totosunu yerim o gün bu gündür adı sidikli kaldı