Melisaaa1 30 haftalik olup cantasi hazir olamayanlar gecmi kaldik sadece birtane tulum aldim baska birsey almadim cok erken diye sizce yanlışmi düşünüyorum 😊
YuvarlanamayanPandaa Melisaaa1 32 haftalıgım bu gün doktorum 1 hafta ileri gözüküyor dedi sezeryanım günüm belli ama daha şuan hazırlıyorum yıkadım kurudu ütüyle bakışıyoruz 😂😂
Burcu_NFUE Melisaaa1 35+2 den selamlar 🙋♀️ Daha dün bu uygulama bebeğiniz kiraz 🍒 tanesi kadar diyordu … şimdi kocaman olduk ☺️ zaman ne çabuk geçti ☺️ bebişin eşyaları hazır ben lohusa takımını yarın alıcam nasipse yarın akşama hazırlarım çantyı 💼 ☺️. umarım çok geç kalmamışımdır . Herşey tamam da isim hazır değil bana kız ismi önerisinde bulunurmuşsunuz 😂❤️🍒☺️
istanbullugelin34 Melisaaa1 bende bir çok şeyi aldim ama eksikleri çikar heralde aklima geleni yazicam haftaya besiği gelicek yavaş yavaş yikarım eksiklere bakarim anca 31 haftaliğiz bizde
Melisaaa1 YuvarlanamayanPandaa cok erken degilmi sezeryan gunu vermesi sizmi hesapladiniz yoksa dokotrunuzmu
Melisaaa1 YuvarlanamayanPandaa 30 haftaligim ama doktor henuz bir tarih vermedi bende sormadim size tarih verdimi doktorunuz
YuvarlanamayanPandaa Melisaaa1 evet canım 4 ekim inşallah bizim 28 haftalıken aldım ben eşim asker bildrmesi için
YuvarlanamayanPandaa Melisaaa1 sezeryansa söyle eşim izin için bildirecek oraya tarih verebilirmisiniz de veriyor direk canım
Melamial Benim her şey bitti de hazırlık için üç dört haftayı bekliyorum☺️ Hala ağırlaşmadıysanız benim gibi daha vaktiniz var. Maksat ağırlaşmadan, yorulmadan eğlenerek yapmak🥳