Sultannn3327 Meryceyn çoğu hamile doktoru onermedigi için aşı da olamıyor bilmiyorum artk izin vermezse rapor alacağım ayakta duramıyorum idrar yolu enfeksiyonum felan çıktı çalışacak halim yok bu delta virüsunde izni vermicek kadar vicdansız değillerdir umarim
Sultannn3327 gage 24+0 olması lazım canım ben 28+ 4 günlük hamileyim yarın raporla beraber idareye vercem dilekçemi
gage Sultannn3327 çok teşekkür ederim, ultrasondaki bebeğin gelisimine göre mi sat a göre mi 24+0 olmalı peki? Kafam allak bullak oldu. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi🙏🙏
Mom51122 Ebruskahh 24. Haftama daha vakit var. Öncesinde heyet raporu almak istiyorum. Nasıl alabilirim. Özel hastaneler heyeti ücretli mi veriyor bilgisi olan var mı
Avakadolu İnşallah devam eder ben yeni hamileligimi öğrendim 24 te inşallah izinler devam eder isim çok yorucu anaokulu öğretmeniyim
Sultannn3327 Avakadolu 24+0 olduğunda doktora git durum bildirir raporu alabilirsin ne zaman 24 haftalık oluyosun normal rapor alabilirsin kendini iyi hissetmiyosan 24 haftaya kadar
-Mathilda- Benim de 31 ağustosta 22+3 oluyor 6 eylülde de 23+2 oluyor nasıl bir izleyeceğimi bilmiyorum. 🤷♀️
Sultannn3327 -Mathilda- 24+0 olması lazım 1 hafta rapor al kendini rahatsız hissediyorsan sonra dilekçe yaz o şekilde
dakpinar- minuq arkadaşım dün dilekçe verdi okula , okul da ilçe milli eğitime yollamış haber bekliyorum ben de haber gelince buraya da yazarım ben de 10 eylülde ayrılcam çünkü inşallah 🥰
Gebe111 minuq bana müdürüm idari izin kalktı hocam eski düzen devam dedi bende bekliyorum eğer ilden ile fark eden bi durumsa büyük bi problem
Merve-kurt Ben ayrıldım izne. Doktorumdan aldığım rapor ve bir dilekçeyle okul idareme teslim ettim. Hiç bir sıkıntı çıkmadı. ☺️ Biraz idareyle alakalı sanırım