Nurond Merhaba hanımlar 3 gün önce sezaryen doğum yaptım. Sütüm gelmedi, bebeğim emmedi. Pompa ile sağıp veriyorum ama emzirmek istiyorum. Neler yapabilirim önerileriniz var mı? Kendimi çok kötü hissediyorum
Bstg Nurond siz sağıp verdikçe Bebek kolay beslenmeye alışıp sizin memenizden emmeye alışmayacak. Eltim ayni problemi yaşadı 4 gün zorla memeyi ağzına vere vere alıştırdık bebeği. 4. Gün tuttu memeyi
Dbe24 Nurond merhabalar bende 2 ay önce normal doğum yaptım benimde bebeğim emmedi bende pompayla sağıp verdim ama öyle yaparkende yine memeyi tutturmaya çalışıyordum ki alışsın diye yavaş yavaş alıştı sonra emmeye başladı eğer bunu yapamazsanız silikon göğüs ucu alıp emdirebilirsiniz 😊
duyguluanneee Nurond merhab ben de aynı problemleri ben de yaşadım benim bebeğim de memeyi almıyor çığlık atıyordu öncelikle biberon veriyorsanız bırakın bana emzirme danışmanı öyle demişti kaşık biberonlar var onlara verin emzik biberon meme reddi yapıyor sonra da silikon uçla da olsa denemeye çalışın zamanla alışıyorlar bıkmadan usanmadan deneyin inşallah emer
Sed22-09 Nurond canım emzirme destek sistemi diye bir şey var benim göğsümün teki mastit oldu doktor emzirmeden geçmez dedi ama oğlum onu kabul etmiyordu çünkü süt gelmiyordu o göğsümden sağdığım sütü o emzirme desteğindeki ince hortum ile göğsüme yapıştırıp verdim hem göğsümü emmiş oldu hemde o sütü içti bol bol gelince daha çok çekti İnternetten araştırmanı tavsiye ederim böylece alışıp sürekli emmek isteyecek seni
Bstg Pozisyon değiştirerek emzirmeye çalışın. Yatarak emzirin, bebeği ters tutun. Meme ucuna sütünüzü sürerek emzirin. Biz birde Bebeğin ağzına memeyi vermeye çalışırken ayni anda kaşıkla agzina anne sütünü de damlatarak memeyi tutturmaya çalışıyorduk
Muallimesi @Nurond üzülmeyin siz sürekli önce memeyi teklif edin sütünüzü de biberonla değil enjektörle verin biberonla rahat süt gelecegi icin memeyi reddecektir elbet tutacaktır pes etmeyin moralinizi yüksek tutun