busrahnm-95 Kızlar tecrübeli olanlar desin lütfen ben galiba ilk defa tam anlamıyla hissediyorum böyle karnım kıpır kıpır gibi icerde bisey yüzüyor gibi pıt pıt atıyor gibi bebek hareketi mi bu 🥺😍😍 ilk gebeliğim 16+4 🤰🏻
Elifgoktug1 busrahnm-95 damar atıyor gibi kelebekler uçuşuyor gibi icerde değil mi😁 hayırlı olsun 😍 darısı basima🥰
Zeynepdogan busrahnm-95 ay sen bide buyudugunde gor ben suan 35 haftaligim habire icerden tekmeleniyorum🤭🤭🤭vallahi artik karnimi delicek sanki minnak ayaklariyla😍
Remziye_2121 busrahnm-95 bende 16+6 iken hissetmiştim şuan 33 haftalığım güçlü tekmeleri hareketleri hissediyorum kızımın resmen yukarı tırmanıyor
busrahnm-95 Elifgoktug1 ayy evet pıt pıt böyle yani tam manasıyla hissettm amiiin sizde hissedin insallah hemencecik 🥰🥳🥳
Elifgoktug1 busrahnm-95 çok tatli bir his gerçekten ya😍 ilk bebeğimle erken hissettim ama bu daha 8 haftalık bakalım hayirlisi cnm🥰🥰
busrahnm-95 Remziye_2121 gerçekten bugun cok mutlu oldum ben burdayım diyince 🤭🥰 maşallah sizin yavrunuzada 💓