Su123 Anneler yardım edin lütfen kızım 3 7 günlük iki gündür meme reddi yaşıyoruz elimle biberona sıkıp veriyorum aç kalmasın diye meme tutmuyor böyle olanlar neler yaptınız
Yakamozzz-1 Su123 sabrettik 😀 şaka bi yana ayakta. Emzirdim koltukta zıplayarak emzirdim ( en kolay öyle tutuyordu ) birde bu dönemde biberon verirseniz memeyi bırakma ihtimali yüksek ben bazen sağıp kaşıkla içirdim yani her yolu denedim 😬
Denizyildizii Su123 biberonla verirsen birdaha geri döndüremezsiniz. Sarılık riski geçmiştir zaten artik birazcık aç kaldimi emer ama biberonla vermeyi bırakmalısın
Ayselina Su123 ben ilk çocuğumda onu çok yaşadım ne yaptıysam tekrar tutmadı aç kalmasın DİE süt sağıp biberonla veriyordum daha sonra bidaha tutturamadım zamanla sütüm de çekildi mamaya başladık umarım sen öyle olmazsın 🙏🏻
Elfens Su123 bendede meme reddi vardı ayakta tutturdum dolaşarak emzirdim sağıp enjektör ile verdim 6 günlüğüz biraz sabır gerektiriyor sizi çok iyi anlıyorum 😔🙏
Su123 Denizyildizii ya çok aç kaldı kaşıkla yemedi son ihtimal onu yaptım şuan aç veriyorum ağlıyor uyudu aç aç delirmek üzereyim resmen
duyguluanneee Su123 bunun için kaşık biberonlar var onlardan edinin biberon daha çok meme reddine yol açıyor benim de başıma geldi sabırla deneyin ve kaşık biberon kullanın e bebeklerde var bakın isterseniz
Su123 Elfens gerçekten çok ama çok zor ya yemek yiyemiyorum resmen üzüntüden inşalalh tutar sizinkide