Mucizem333 Hamelikte magnezyum(magnorm) kullanımı zararlı mı? Kimi zararlı kimi zararsız dedi kafam karıştı. Erken doğuma sebep oluyomuş falan diyolar korkuttular. Ne yapsam acaba?
Banu_alper Mucizem333 son donemlerde kullanilmayi pek onermiyorlar kasilmalari azalttigi icin onun haricinde harika birsey 😀 bacak kramplarima agrilarima cok iyi geliyor onu icmedigimde yurumekte bile zorlaniyorum bacaklarim gergin oluyor
Alse35 Mucizem333 bende kullanıyorum dr yazdı gece bacağımı uzatsam kramp girerdi saatlerce geçmezdi çok şiddetli ağrılarım oluyordu ki normalde maden suyu çok tüketirdim bu ilaç sayesinde geçti dün ikinci kez yazdırdım zararlı olsa yazmazlardı inanılmaz rahatlatıyor 😇
Nilduru Mucizem333 bence kişiden kişiye değişir mesela ben kullanmadım çünkü ihtiyacım olmadı genelde kramp problemi yaşarsanız doktor veriyor zaten. Ben 1-2 kez gece uyurken bacağıma kramp girdi o sırada maden suyu tüketmeye başladım günde 1 yada 2 günde bir şuan 37. Haftadayım kramp tekrarlamadı.
Mamacitaa5 Mucizem333 magnorm da içtim efermagda içtim 36+2 yiz erken doğumla alakası yoktur bence kramplara kesinlikle iyi geliyor maden suyu tüketince bende içmiyordum tabii
Fatmabngl @Mucizem333 Bacagıma giren kramplar için kullandım internette okumuştum bende kasılmaları önlediği için geç gebelik olabiliyor yazıyordu. Özelde bana doktor yazmıştı araştırmada başka bi doktora yine sorarak içtim doktor öneriyoruz dedi kan ilaçları falan kabızlık yaptığı için bagırsaklarıda çalıştırdığından dolayı içebilirsin dedi.
Mucizem333 Fatmabngl yaa belkide o yüzden yazdı dr kan ilacı da verdi sonra bunu yazdı. Tmm canım teşekkürler.
Egeasigi Fatmabngl şok oldum şuanda yaklaşık 4 aydın falan kullanıyorum bacaklarıma giren kramplar yüzünden ve şuna 39+1 oldum sancım falan hiç yok .inanıyorum bu dediğinize ..
Dilara-23 Aksine erken doğumu engellemek için veriliyo benim nstde sancılarım çıktığı için verdi banada doktorum 🤷🏻♀️
Milkshakee Mucizem333 bende kullanıyorum da kafama göre bı içiyorum bı içmiyorum ama acayip kramp giriyor bacağıma
Bebekoglueda Mucizem333 tam tersi doktor bana nst de sancım çıktığı için magnezyum verdi. Kasılmalarım azaldı yoksa beklemicekti. Kısmetse 21 inde yani bu cumartesi doğum olucak. İki hafta önce kullanmaya başladım. Yoksa 21 ini beklemez dedi doktor. Ya şu zararlı olduğunu söyleyenler kimler. Azcık doktorlarınıza güvenin ya. Herkesin herşey hakkında fikri var. Bence doktorunuz dışında kimseyi dinlemeyin🙏🏻🤗
Snmlhn0 16.haftadan beri kullanıyorum. Asla uyuyamıyordum bacak ellerimde ödem ağrı kasılma herşey vardı efermag magnorm çoğunu kullandım ki hepsi aynı içerik farketmiyor şuan 40 hafta tam tersi doğuramıyorum hatta günde 3 tane içiyorum ben 😂😂
Redpepper Magnezyum kullanırken formuna dikkat edin, magnezyum oksit olmasın mesela. Sitrat ve malat formlarını tercih edin. Marka olarak dediğiniz markayı bilmiyorum, içerik önemli
perilice123 Mucizem333 benim dayanılmaz bacak kramplarım olduğu için ben başladım magnezyuma doktorum önerdi. Ama herhangi bir yan etki belirtmedi. Daha önce içen tanıdıklarım da sorun yaşamamışlar.
Haticecakirr Mucizem333 alakası yok öyle olsa doktorlar vermezlerdi 6. Aydan beri kullanıyorum bir yan etkisini görmedim
Redpepper Mucizem333 oksit form magnezyumun en kötü ve ucuz formudur, tavsiyem sitrat malat gibi formlara bakmanız. Ucuz olduğundan devlet oksit formdakileri karşılıyor diğerlerini karşılamıyor 🙄